Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Seniorkonsulter APO

Microsoft grundades 1975 av bill gates och paul allen. Huvudkontoret ligger i redmond, washington, usa. Företaget finns representerat i över 102 länder och regioner med drygt 76 000 anställda. Det finns få regioner i världen där användandet av persondatorer och internet är så stort som i sverige. Därför är sverige sedan länge en viktig marknad för microsoft.
i sverige bedriver microsoft ett stort antal samarbetsprojekt med företag, myndigheter och organisationer. Några exempel är certifiering av experter på microsofts programvara i samarbete med landets högskolor och utbildningsföretag, samt sponsring av it-projekt för olika grupper i samhället. Idag arbetar drygt 460 personer på microsoft ab som ligger i kista, strax norr om stockholm.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• du har bred erfarenhet av utveckling, arkitektur, design och implementering av microsofts produkter och teknologier, specifikt inom .net, sharepoint (moss), office, sms, mom, exchange, bdd, sql eller biztalk.
• du har troligtvis arbetat som teknisk projektledare och kan microsofts verktyg och applikationer och har erfarenhet av utrullning av detta.
• du har arbetat i roller som antingen it-chef, utvecklingschef eller it-konsult.
• du är en relationsbyggare med kundfokus, har en passion för ny teknologi samt har driv och integritet.
• mycket god engelska och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
microsoft erbjuder dig en dynamisk företagskultur, nytänkande miljö och den senaste teknologin till ditt förfogande. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team. Att arbeta för microsoft innebär mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2