Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Brand Manager cigaretter, Stockholm

Jt international som är ett dotterbolag till japan tobacco, världens tredje största internationella tillverkare av tobaksprodukter (tidigare gallaher sweden). Jt internationals huvudkontor ligger i genève. Företaget har cirka 23 000 anställda i sextio länder med försäljning i över 120 länder. Internationellt producerar företaget ledande cigarett varumärken som camel, winston, mild seven and salem. I sverige är företaget marknadsledande inom cigaretter med några av landets främsta varumärken, bland annat camel, blend, right, level, ld, benson & hedges, silk cut och john silver. Snus marknadsförs och säljs under varumärkena gustavus, ld och level.

Kvalifikationer och krav
den person vi söker har ett kommersiellt sinne samt minst 2-3 års erfarenhet av marknadsföring, företrädesvis inom fmcg; varav minst ett år som till exempel produktchef/brand manager. Du bör också ha universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande samt mycket goda kunskaper i engelska. Du vill ingå i ett ungt positivt gäng och ha många kontakter inom och utanför företaget.

Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling och produktlansering, gärna med erfarenhet från en internationell miljö med globala varumärken och/eller med produkter på en reglerad marknad.

Vad kan företaget erbjuda dig?
tjänsten innebär ett omväxlande arbete i en internationell miljö i en snabbt växande koncern. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga villkor och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 1