Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Erfaren Java/PHP Developer Platform

På bwin games strävar vi efter att ligga steget före i utvecklingen av poker- och kasinoprodukter och vår kundbas ökar kontinuerligt. Därför letar vi ständigt efter nya medarbetare som vill bidra till och dela vår fortsatta framgång.
på bwin games i sverige är vi ca 300 anställda. Vårt helt nya, supermoderna kontor i stockholm city bjuder på en härlig arbetsmiljö och inte minst, en hänförande utsikt över stadshuset och riddarfjärden. Som medarbetare på bwin kan du förvänta dig stora utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Till din hjälp har du alltid den senaste tekniken och kollegor som är bland de absolut bästa i branschen.
totalt arbetar omkring 1000 personer på bwin group runtom i världen. Moderbolaget bwin interactive entertainment ag har varit börsnoterat i wien sedan mars 2000. Mer information om bwin group finns på www.bwin.ag och www.bwingames.se. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas i denna spännande och expansiva bransch.

Kvalifikationer
• eftergymnasial utbildning inom it eller motsvarande
• erfarenhet av java och objektorienterad utveckling
• god erfarenhet av php och webteknologier
• bra på att prata och skriva på engelska
• har du dessutom erfarenhet av ant, eclipse, subversion, xml, mysql och scrum metoder är det ett extra plus
• många av våra anställda har en passion för poker men detta är inget krav.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608