Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD Sekreterare, Stockholm

Almi stockholm skapar tillväxt och förnyelse i näringslivet bland annat genom finansiering till företag i stockholmsregionen. Målet är att fler bärkraftiga innovationer når marknaden, att fler livskraftiga företag startas och att företagens konkurrenskraft, effektivitet och tillväxt ökar. Almi-koncernen har cirka 500 medarbetare varav 39 är anställda på almi stockholm.

Arbetsuppgifter
• ta fram utkast till agenda inför ledningsgrupps-, styrelse- och kontorsmöten samt i dialog med vd ta fram slutlig version och tillsända berörda inom utsatt tid.
• agera sekreterare i företagets ledningsgrupp och styrelse.
• ta hand om och organisera vd:s och ledningsgruppens olika arrangemang, möten, resor, kost och logi.
• vara vd behjälplig med att utforma dokument och powerpoint presentationer.
• ta emot vd:s inkommande telefonsamtal och post.

Kvalifikationer vi söker är
• minst två års erfarenhet av liknande roll.
• goda språk- och kommunikationsfärdigheter samt behärskar svenska i tal och skrift.
• goda kunskaper i excel, word och power point

Egenskaper du behöver för att lyckas
vi söker en mogen person som är självgående och naturligt serviceinriktad. Du måste kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och beslut. Vidare är du trygg i dig själv och har förmågan att skapa ordning och reda. Vi söker dig som tycker om att vara alla i en organisation behjälplig och tycker om arbetsuppgifter som utvecklas och förändras över tiden. Detta innebär att du bör ha lätt för att samarbeta och kan koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Vi sätter stort värde på positiv attityd och hög lojalitet. Vi strävar efter mångfald och ser därför gärna medarbetare med olika bakgrund.

Önskas ytterligare information se www.stockholm.almi.se. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med maria bjelkemyr på k2 search ab, som sköter vår rekrytering, telefon 08 –642 87 00. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sök via www.k2search.se.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 0