Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Testledare

Tac är en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation baserat på öppna och integrerade system genom building it. Tac tillför mervärden genom service och tjänster för inomhusklimat, säkerhet och energianvändning, med hjälp av avancerad teknologi, till slutanvändare och fastighetsägare över hela världen. Tac har mer än 80 års erfarenhet inom hvac, fastighetsautomation och säkerhetslösningar. Koncernen har drygt 5 000 anställda och närvaro i 80 länder.

Vi söker nu en innovativ och passionerad testledare med ett par års erfarenhet av mjukvarutestningens alla faser. Du kan upprätta testspecifikationer, testplaner och testfall samt är bekant med en eller flera testmetoder och verktyg. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och kan fokusera både på helhet och detaljer i projekt. Du är drivande, tar egna initiativ och trivs att arbeta i en utvecklingsorienterad miljö. Du kan kommunicera synpunkter på ett konstruktivt sätt tillbaka till utvecklare. Då tjänsten är internationell förutsätter vi att du behärskar engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom utveckling av programvara samt att du har god förståelse för den verksamhet som bedrivs inom en it-organisation.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search, ragnar lundborg, tfn 0735-02 11 73. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608