Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Drift- och integrationsspecialist inom EDI

Expert Systems, med bas i Täby, utvecklar, säljer och tillhandahåller programvara främst för elektronisk handel. Systemet, Exder, levereras som en tjänst på Internet. Det går bra för företaget som är ledande i det egna segmentet. Kunderna blir fler samtidigt som befintliga kunder gör mer och mer affärer genom Expert Systems. Företaget har nyligen startat nya projekt med stora köpare både inom dagligvarubranschen och inom skogsindustrin. Partners är bland andra WM-Data och Agresso. Vi söker nu en drift- och integrationsspecialist inom EDI som förstärkning till vår driftavdelning.

• Du som söker ska ha gymnasieexamen. Övriga kurser och utbildningar inom tekniska ämnen är meriterande.
• Du har några års arbetslivserfarenhet av drift. Meriterande är tidigare erfarenhet av e-handel, affärssystem och/eller integrationer.
• Tjänsten ställer ganska stora krav på noggrannhet, förmåga att se/förstå sammanhang/överblick, samtidigt som det kräver massor av detaljkunskaper om meddelandestruktur och edifact, edi-c, visual basic, SQL, Linux, exder och dess databasstruktur, osv.
• Önskvärt är, förutom UNIX-kunskap, viss kunskap om SQL
• Kunskap om olika filformat (EDIFACT, XML osv) och kommunikationsprotokoll (FTP, mail, x400) är ett plus. Då de flesta meddelandena är en del av en mer eller mindre komplicerad affärsprocess är kunskap om affärssystem önskvärd men inte nödvändig.

Att arbeta på Expert Systems innebär många fördelar. Du får ett självständigt, varierat arbete med många kontakter i näringslivet i en bransch som ständigt rör på sig. Du kommer att arbeta med ett engagerat och positivt team av människor på ett företag där vi trivs ihop och stimuleras av att hitta nya lösningar och nya vägar att gå. Vi brinner för att utveckla företaget och våra tjänster och vi söker dig som vill anta nya spännande utmaningar tillsammans med oss. Expert Systems hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Rebecca Rivière, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id408