Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Mjukvaruutvecklare

Tac är en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation baserat på öppna och integrerade system genom building it. Tac tillför mervärden genom service och tjänster för inomhusklimat, säkerhet och energianvändning, med hjälp av avancerad teknologi, till slutanvändare och fastighetsägare över hela världen. Tac har mer än 80 års erfarenhet inom hvac, fastighetsautomation och säkerhetslösningar. Koncernen har drygt 5 000 anställda och närvaro i 80 länder.

Du kommer att arbeta med design och implementation av mjukvara. Projekten som du deltar i sträcker sig över en 4- till 12 månaders period. Som arbetsprocess används och influeras man av agila metoder, xp och scrum likväl som traditionella mjukvaruutvecklingsprocesser.
vi söker en duktig mjukvaruutvecklare som trivs i en flexibel och rörlig miljö. Det är bra om du har arbetat med utveckling i ett par års tid. Du kommer att samarbeta med många utvecklare både lokalt och globalt. Du gillar utmaningar och vill utvecklas inom mjukvaruutvecklingsområdet.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search, ragnar lundborg, tfn 0735-02 11 73. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608