Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Rekryteringskonsulter – inriktning IT

K2 search ab är ett av sveriges ledande rekryteringsföretag med kontor i stockholm, göteborg och malmö. Vi ingår även i ett internationellt nätverk med representation i ytterligare 30 länder. Företaget grundades 1996 och idag är vi 25 medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat åt våra kunder. Vi tror på hjärnkoll och hjärnvilja.
vi arbetar med rekrytering av chefer, kvalificerade säljare och specialister. Vår målgrupp är tillväxtföretag eller bolag som vill komma in i en tillväxtfas.

Vi söker dig som:
• har minst fem års erfarenhet från din bransch och ett brett kontaktnät med både potentiella kandidater och uppdragsgivare
• är van att driva affärer vars framgång bygger på stark drivkraft och högt engagemang
• har ett brinnande intresse för människor och även är väl medveten om att företags och organisationers framgång är helt beroende av medarbetarnas kompetens och förmåga.

För rätt person erbjuds förmånliga villkor med goda förtjänstmöjligheter och delaktighet i ett vinnande lag med mycket motiverade och professionella medarbetare.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2