Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Financial Analyst

Vår kund är ett stort, välkänt och internationellt företag med verksamhet i fler än 170 länder och en omsättning på ca 50 Mrd US dollar. Företaget, som i Norden är ett rent sälj- och marknadsbolag, har sitt nordiska huvudkontor i Stockholm och dit söker vi nu en Senior Financial Analyst.

Utöver ovanstående återkommande analyser finns många företagsövergripande ad hoc-analyser som behöver utföras. Du kommer dock inte enbart att arbeta med analyser, utan även arbeta mycket med att dra slutsatser genom korsanalys och lämna åtgärdsförslag. På så vis kommer du att bidra med det lilla extra som gör företaget lite effektivare och bättre rustade att fatta bättre och snabbar beslut i ledningsgruppen, vilket leder till fortsatt arbete ofta i projektform kring t ex strukturella affärer och/eller organisatoriska åtgärder.

Vi erbjuder
Denna tjänst är ny, så du erbjuds en möjlighet att skapa en ny roll i en spännande och internationell organisation. Du kommer att arbeta i ett stort, etablerat och välkänt företag med starka varumärken. Företaget kännetecknas av en öppen och försäljningsinriktad atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Inom företaget finns många intressanta vägar att gå vidare på om man är rätt person, såväl i Sverige som internationellt.

Kvalifikationer vi söker är
• Minst tre års erfarenhet av analysarbete
• Akademisk examen, troligen civilekonom med finansiell inriktning
• Mycket goda kunskaper i Excel

Egenskaper du behöver för att lyckas är
• Analytisk förmåga
• Stark drivkraft
• Utåtriktad och kommunikativ, med en ödmjuk förmåga att positionera din kompetens i företaget
• Vilja och förmåga att hjälpa andra
• Konsultativt förhållningssätt

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Roland Gustavsson, tfn 08-642 87 00. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi behandlar alla ansökningar löpande.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id408