Vxl: +46(0)10-214 66 46
VD

Innofactor är en ledande nordisk leverantör av digital transformation och molnlösningar. Som Microsoft Gold Partner hjälper Innofactor företag att digitalisera och utveckla affärsprocesser genom att använda möjligheterna som finns i Microsoft Dynamics 365, Office 365 och Azure. Bolaget har en stabil kundbas med mer än 1500 visionära kunder i Norden. 2018 tog man stolt emot priset som Årets Microsoft Dynamics Partner!

Innofactor grundades 2000 och finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Man har vuxit via förvärv för att samla professionella medarbetare från nordiska länder under ett och samma paraply. Bolaget är börsnoterat sedan 2010 på Nasdaq Helsinki Ltd. Läs mer på innofactor.com

Handlingskraftig VD som gör skillnad sökes

Till Innofactor AB söker vi en inspirerande och handlingskraftig VD som kan utveckla verksamheten i Sverige. Med god tillväxtpotential på svenska marknaden kommer du in i ett skede där du kan göra synlig skillnad. Rollen innebär ansvar för hela bolaget med 110 medarbetare organiserade i tre affärsområden. Du leder utvecklingen av Innofactor och dess affär framåt; från att sätta strategin med tydliga mål till att implementera och följa upp på resultat. Till din hjälp har du engagerade medarbetare, ja riktiga experter, i världsklass! Du leder ledningsgruppen i Sverige och ingår i den internationella koncernledningen.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att leda större team, om minst 80-100 medarbetare, och därtill med ett P&L-ansvar. Du har kunskap om mjukvarubranschen och/eller konsultaffären. Som person gillar du att inspirera, leda och göra affärer.

Vi erbjuder

Det här är en viktig nyckelposition i Sverige och koncernen. Här har du möjlighet att göra synlig skillnad! Tillväxtpotentialen bedöms mycket god. Du har stark uppbackning från den Nordiska organisationen. Med fullt P&L-ansvar för Sverige och ett härligt team av engagerade och kompetenta medarbetare har du också de bästa förutsättningar att lyckas väl med detta. Kulturen präglas av hjälpsamhet och omtänksamhet samtidigt som den entreprenöriella andan fortfarande är en stark drivkraft.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som VD, affärsområdeschef eller liknande med god förståelse för ekonomi och lönsamhet
  • Har lett andra chefer och totalt team om minst 80 personer
  • Har dokumenterat goda resultat från att generera intäkter med vinst
  • Erfarenhet från mjukvaru- eller IT-konsultbranschen
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Starkt meriterande med kunskap om Microsoft Eco-system

Egenskaper

  • Inspirerande ledare som sätter mål, tar beslut och följer upp
  • Ser helheten utan att missa viktiga detaljer
  • Affärsorienterad
  • Ihärdig

Ansökan

Innofactor samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan senast 10/12-2019 (intervjuer kan påbörjas tidigare). Vi önskar få ditt uppdaterade CV. Personligt brev är valfritt att skriva. Vänligen ansök via www.k2search.se så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Linhart på 0733 700 733 eller cecilia.linhart@k2search.se.