Vxl: +46(0)10-214 66 46
Försäljningschef Stockholm

HERAS – experts in perimeter protection

1952 startade Heras som ett litet familjeföretag, specialiserade på stängsel och grindar. Nu har Heras växt till en helhetsleverantör av områdesskydd. Vi är verksamma i 6 länder och sysselsätter mer än 1200 högkvalificerade experter.
Tillsammans konstruerar, tillverkar, installerar och underhåller lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster, inklusive avgränsning, passagekontroll och detektering tillsammans med projektledning, systemintegration, montering, service och underhåll. Vårt mål är att bli erkänt som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd, bevisat av vår tillförlitlighet, vårt engagemang och vår kompetens.

Länk till Heras företagsfilm https://youtu.be/HujhvtK9v4g

Heras erbjuder

En rolig och stimulerande tjänst med många kontaktytor och utmaningar där du ges möjlighet att arbeta fritt med att utveckla människor, försäljning och affärer. En möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens och fina förutsättningar att gå ytterligare framåt. Vi söker en person som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med sig av sin erfarenhet, sitt engagemang och driv.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden blir att kontinuerligt utveckla försäljningen i regionen, utveckla regionens säljare med ansvar att leda, målstyra, stötta, följa upp medarbetarna samt skapa samarbeten och synergier med övrig organisation Befattningen har fullt budget- och resultatansvar för försäljningen i den egna regionen och kommer även bedriva samverkan med övriga regioner i Göteborg, Jönköping, Askersund, Helsingborg och Ystad samt HK och stabsfunktioner. Du är stationerad på Heras kontor i Upplands Väsby och rapporterar direkt till Country Manager Sverige.

Dina kvalifikationer

Du har flerårig erfarenhet som försäljningschef, regionchef eller liknande från industriella bolag med kunder inom föreskrivande led, entreprenörs- montörs-, installatörssidan. Du har ett starkt affärs- och kundfokus, hög servicenivå och förståelse för eftermarknad har varit en självklarhet i dina tidigare arbeten. Du är van att hantera budget- och resultatansvar för en region eller enhet och vet vad som driver kostnader. Trolig akademisk utbildningsbakgrund men inget krav.

Du som person

Du är en självgående person och ledare med egen motor som är både ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta i team och är en god kommunikatör, som arbetar metodiskt och strukturerat.

Personliga egenskaper som vi uppskattar:

  • Öppen, glad och entusiasmerande – lätt att få med dig folk
  • Drivande, självständig, gillar att ta ansvar och vågar ta beslut
  • Involverande ledarskap – starkt intresse för ledarskap, att bygga team och skapa ett gott klimat
  • Affärsdriven – se möjligheter och tänka brett ur ett helhetsperspektiv. Kan se mönster och snabbt skapa sig en bild av komplexa sammanhang och uppgifter
  • Kommunikation – en utpräglad förmåga att kommunicera, förklara och beskriva samband på ett rakt, tydligt och engagerat sätt

För mer information

I denna rekrytering samarbetar Heras med K2 Search. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig researcher Linnea Lindroth på tel 076-5253859