Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR chef - Svenska Brasserier

Svenska Brasserier växer och för att driva våra högt ställda mål att ligga i framkant och att vara branschens bästa arbetsgivare söker vi nu efter en HR chef som vill vara med och driva utvecklingen av vår koncern framåt. Vi vill att du bidrar till våra ledares och medarbetares utveckling och tar vår koncern till nästa nivå. Att du uppskattar att arbeta i ett spännande och utpräglat entreprenörsdrivet företag med starka varumärken tar vi för givet!

Din roll

I rollen som HR chef kommer du vara drivande i frågeställningarna som rör vår viktigaste tillgång, medarbetarna. Du kommer att arbeta strategiskt och visa vägen framåt samt kombinera det med operationellt arbete. Du har personalansvar för HR- och lönefunktionen som består av fem medarbetare. Du sitter med i ledningsgruppen för koncernen och rapporterar till CFO.

Du kommer få möjligheten att påverka riktningen på rollen i stor omfattning. Vi ser några viktiga områden du kommer ansvara över. Ansvar för och driva gemensamma processer kring rekryteringsprocess, gemensam kompetensutveckling – och utbildningsverksamhet, employer branding, värdegrundsarbete, lönemodeller och arbetsmiljö & hälsa. Du kommer vidare att ansvara för den strategiska planen och skapa best practice mellan restaurangerna.

Din profil

Kravlistan är lång, men i gengäld kan vi erbjuda ett av marknadens roligaste jobb!
Din personlighet präglas av positivitet och trygghet kombinerat med prestigelöshet. Du tycker om att utveckla bolag och besitter förmågan att analysera samtidigt som du kan genomföra förändringarna operationellt.

Vi söker dig som har arbetat i en bred HR BP roll i minst 6 år, och som nu gärna vill ta sitt första HR chefsjobb. Du har erfarenhet av flera olika branscher där du varit med och drivit förändring och utveckling, gärna från Multibrandverksamheter. Erfarenhet från skiftarbete/kollektivanställda är ett krav.

Att motivera och bidra till chefers och medarbetares utveckling är en självklarhet för dig och du kombinerar det med förståelse för affärsverksamheten. Din förmåga att hantera flera pågående förändringsprojekt utifrån strategi och operationellt utmanas du av. Du förväntas vara en god kommunikatör i såväl skrift som tal. Du har akademisk utbildning men viktigast är din personlighet och som person passar du in på beskrivningen: entreprenöriell, snabb, självständig, innovativ, rådgivande och långsiktig. Att du uppskattar glädje och skratt i vardagen kräver vi om du skall passa in hos oss!

Svenska Brasserier samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta: Josefin Cohen, josefin.cohen@k2search.se

Urvalet sker löpande, ansök till tjänsten på www.k2search.se så snart som möjligt– vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Wärdshus, Bageri Brillo och Brillo Box. Namnet beskriver vad vi gör. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier är en föregångare i branschen genom vår unika varuförsörjning, din fisk kommer exempelvis direkt ifrån fiskaren. 

Vår koncern omsätter cirka 520 MSEK och sysselsätter cirka 650 personer. Vår värdegrund baseras på generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande. Välkommen in i värmen.