Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Product Manager - Expander System Sweden AB

Expander System Sweden AB tillverkar den s.k. Expanderbulten, en bult som eliminerar ledslitage i maskiner och utrustningar. Expanderbulten tillverkas i Sverige och USA och distribueras över hela världen. Kundfokus är centralt för Expander, produktionen är kundorderstyrd med en ledtid från order till leverans på 24–48 timmar. Expander är ett lönsamt bolag i tillväxt som nu står mitt i en spännande förändringsresa. Expander ägs av Nord-Lock Group, världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har en säljorganisation med dotterbolag i Europa, USA och Asien, omsätter drygt en miljard och ägs till fullo av Investment AB Latour, noterat på Stockholmsbörsen.

Vill Du bli del av en internationell, lönsam och snabbväxande koncern?

Trivs Du i rollen som länk mellan teknik- och sälj med många kontaktytor?

Är Du en kommunikativ person med högt driv och initiativkraft?

 

I rollen som Product Manager är Du länken mellan marknad och produkt, det är en bred roll med många kontaktytor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja säljorganisationen med att driva och utveckla Expanders affärer. Ett viktigt mål för rollen är att arbeta fram en säljstödjande ”verktygsportfölj” användbar i alla säljregioner. Vidare ansvarar Du för att vidareutbilda Expanders säljare och digitalisera säljstödjande verktyg samt utveckla Expanders hemsida för att attrahera och underlätta för kunder att beställa produkter. I rollen ingår även att Du bevakar Expanders marknadsföringsaktiviteter, göra omvärlds- och konkurrensanalys samt produktbeskrivningar. Du är delaktig i att utveckla prissättningsstrategier för olika kunder.

Vi erbjuder

 

Du blir medlem av den lokala ledningsgruppen tillsammans med Division Director och övriga chefer. Du leder Expanders produktråd och samverkar med Nord-Locks försäljningsbolag i Europa och Asien. Du har nära kontakt med Sales Managers och är en viktig support vid större affärer och etableringar av nya kunder.

Expanders företagskultur präglas av framåtanda och prestigelöshet. Bolaget har en effektiv och platt organisation med korta beslutsvägar och en stark hands-on mentalitet.

Kvalifikationer

 

• 5-10 års erfarenhet från en liknande roll och/eller teknisk försäljning i ett internationellt bolag.
• Tekniskt kunnig med stor affärskännedom.
• God presentationsvana.
• Gärna erfarenhet av digital marknadsföring och/eller försäljning.
• Högskoleutbildning alternativt annan utbildning kombinerad med relevant erfarenhet.

Egenskaper

 

• God kommunikativ förmåga
• Talar och skriver engelska obehindrat
• Extrovert
• Hög energinivå
• Självständig med förmåga att ta egna initiativ

För mer information kontakta Jessica Leion

jessica.leion@k2search.se eller Eva Holmgren eva.holmgren@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se