Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande direktör - AF Gruppen Sverige AB

AF Gruppen ASA, en av Norges ledande entreprenörs- och industrikoncerner, skapar värden för sina kunder genom att forma framtiden med hjälp av entreprenör-, energi- och miljöverksamhet, och med en kompromisslös hållning till säkerhet och etik. Verksamheten omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi och Offshore. I Sverige bedriver AF Gruppen verksamhet inom anläggning, bygg, projektutveckling och rivning. Bolaget etablerades 1985 och är noterat på Oslo Børs. Entreprenörsandan i AF präglas av en förmåga och vilja att tänka Annorlunda, och att finna bättre och mer Framtidsinriktade sätt att skapa värden på. Företagets förhållningssätt skall kännetecknas av professionalism och hög etik. Läs mer på www.afgruppen.se.

Till det expanderade bolaget AF Bygg Göteborg söker vi en Verkställande direktör.

AF Bygg Göteborg är i stark tillväxt och satsar stort på den svenska marknaden med mål att fortsatt expandera verksamheten. AF Bygg Göteborg utför alla typer av byggnationer för privata och offentliga beställare, såväl som nybyggnation och ombyggnader i bostäder och i kommersiella byggnader.

För att bygga upp, driva och leda verksamheten söker vi nu en Verkställande Direktör för AF Bygg Göteborg. Du har i din nya roll en strategiskt viktig position i den fortsatta utvecklingen av bolaget i Göteborg med omnejd.

Du har ett helhetsansvar för mål, strategier, HMS, tillväxt och lönsamhet för bolaget. Som Verkställande Direktör har du ett självständigt ansvar för att leda och operativt bygga upp företaget såväl som en kompetent personalgrupp och utveckla bolaget mot ställda mål. Du arbetar i nära dialog övriga svenska bolagens ledningar för att öka koncernens tillväxt med bibehållen lönsamhet. AF Gruppen är starkt värderingsstyrt och i ditt ansvar ligger att säkerställa att din verksamhet varje dag arbetar i linje med AF Gruppens värderingar. Din framgång mäts i värdetillväxt, avkastning på investerat kapital och uppfyllelse av AF Gruppens värderingar.

 

Vi erbjuder:

 

Rollen som VD för AF Bygg Göteborg är en spännande och utmanande VD-roll för dig som brinner för branschen och för att utveckla affärer, företag och människor. Som VD inom AF Gruppen arbetar du självständigt i en proaktiv företagskoncern med höga ambitioner och stark tillväxt. Rätt person får möjlighet att göra skillnad i en företagsgrupp med kompetenta och orädda medarbetare med stort engagemang. AF Gruppen har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa. Beslutsvägarna är korta och du rapporterar till CEO/VD AF Gruppen Sverige. Rollen är placerad i Göteborg.

Vi söker dig som har/är

 

• Mångårig erfarenhet från företag som bedriver projektverksamhet såsom bygg-/entreprenadföretag, konsultföretag, projektindustrin
• Akademisk examen, gärna civilingenjör
• Minst 5 års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen.
• Minst 10 års Chef/Ledarerfarenhet inkl leda genom chefer
• Erfarenhet av att arbeta i företagsledande roll med P/L-ansvar
• Dokumenterad förmåga till strategiskt och verksamhetsnära ledarskap
• Affärsmässig och resultatfokuserad
• Proaktiv med hög energinivå och stark drivkraft
• Inspirerande ledare och god kommunikatör

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. För ytterligare information kontakta Bengt Olander, 076-000 18 05, Matilde Castoldi 073-521 65 01 eller Helen Tånghed Gunnarsson, tel. 076-000 18 15. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan på

www.k2search.se