Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven VD - Wise Professionals AB

”Vi är rekryteringsbyrån som går vår egen väg. Det gör vi genom personlig service och affärsinriktade medarbetare som designar, utvecklar och genomför ömsesidigt hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vår vision är att vi spelar en avgörande roll i att ständigt förnya synen på rekrytering.”

Läs mer på www.wise.se 

Vi söker nu dig som vill ta rekryteringsbyrån till nästa nivå samtidigt som du utmanar och utvecklar branschen!

Är du vår nya VD?

Efter närmare 10 år på Wise Professionals går vår VD Ingrid Höög vidare till rollen som Koncern VD för vårt moderbolag Wise Group. Hon blir med andra ord din närmaste chef. Ingrid är väldigt kreativ, innovativ, nyfiken, otroligt affärsmässig och bra på försäljning. För att passa ihop med henne och resten av teamet ser vi att du är strategiskt stark, visionär och nytänkande och vi förväntar oss att du kan bidra med dina erfarenheter från ett annat tillväxtbolag i framkant.

Vi står inför en spännande utveckling då vi upplever ett högtryck på marknaden, och ser ett ökat intresse för det vi brinner för – dvs rekrytering, kandidatupplevelse och employer branding.”For your growth and reputation” är vårt varumärkeslöfte.

Du arbetar främst med ditt bolag men i nära samarbete med övriga dotterbolags VD:ar inom gruppen och sitter med i ledningsgruppen för Wise Group. Du ingår med andra ord i ett VD nätverk in-house – där du får utbyte och kan tanka energi. Vår styrelse är aktiv och insatt i affärsplaneringen under vilken du får en mentor genom en av våra styrelseledamöter. Detta blir ett boll-plank för dig – men bygger också relation och förståelse mellan dotterbolag och styrelse. Inom gruppen investerar vi gemensamt i kulturstärkande aktiviteter och program – regelbundna aktiviteter som frukost, mingel, kunskapsdelning och deltagande i tävlingar av olika slag. Vi är aktiva i Mentor Sverige och engagerar oss i olika CSR satsningar varje år. Vi har ett självledarskapsprogram som heter The Wise Way, vi driver Wise Greenhouse – ett internt Talangprogram, vårt ledarskapsprogram heter Walk the talk. Vi har arbetsgrupper som samlas “på tvären” över bolagsgränserna – Webcom och Cross-selling är några sådana exempel. Våra ledstjärnor är passion-kvalitet-tillväxt och de gäller för hela gruppen – så håller vi ihop ramarna.

Vem är du?

Du delar vår passion för människor och affärer. Du har erfarenhet från ledande roller där försäljning, ledarskap och tillväxt varit i fokus. Vi ser gärna att du kommer från en annan typ av byrå/konsultbolag, där du fått god förståelse för relationsmarknadsföring, digitalt beteende, verksamhetsutveckling och marknadsföring.

Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du vill och har god erfarenhet av att leda seniora medarbetare, och är en person som alltid vill prestera på topp och leverera goda resultat, både finansiellt, men även kring kund- och medarbetarnöjdhet. Du förstår att du skapar resultat genom andra.

Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt, entreprenörskap och affärsutveckling är vägen framåt. Du leder Wise Professionals ledningsgrupp samt organisation i resan att utmana och bryta branschpraxis. Du är beprövat proaktiv och modig – kan lyssna men vågar fatta beslut och ändra kurs vid behov.

Bli en av oss

Vi på Wise Professionals är nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vi drivs av att göra affärer och skapa värde, har alla ett stort intresse för rekrytering och tycker alla kontaktytor är väldigt viktiga. Oavsett om du är vår kandidat, kund eller kollega så ser vi ett värde i varje relation.

Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera Frontline. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Om Wise Professionals

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i Malmö och Göteborg. Totalt arbetar cirka 85 personer hos oss, varav cirka 60 i Stockholm, 20 i Göteborg och 5 i Malmö och vi har ca 250 uthyrda konsulter. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del.

Nu måste du ju ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 search och om du har frågor gällande rollen och rekryteringsprocessen får du gärna ringa Josefin Cohen, tfn 0735-437471 eller Annika Stålhandske på tfn 0765-259051, våra konsulter på k2search.se där du också ansöker. Sista ansökningsdag är 4 mars. Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna passion – kvalitet – tillväxt.