Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Platschef Lund - Cabonline Customer Service Syd AB

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Läs mer på www.cabonline.com

Vi söker en Platschef med ett starkt ledarskap, massor av energi, engagemang och som kan bidra till att skapa stabilitet, god struktur och hög servicenivå på en av Cabonline´s fem Customer Service siter.

Denna roll rapporterar direkt till Chief Customer Service och ingår i Customer Service ledningsgrupp. Utöver denna roll och rekryterande chef består ledningsgruppen av Platschef Sundbyberg, Platschef Lettland, Controller och Chef Nationell Styrning. Siten består idag av runt 80 engagerade och drivna trafikledare och förarsupportmedarbetare. Dessa leds av två duktiga gruppchefer och en utbildningsansvarig. Siten är under tillväxt och antal medarbetare kommer utökas.

Utmaningen

 Övergripande uppdrag

 • Nationellt strategiskt arbete tillsammans med ledningsgruppen
 • Involverad i den operativa verksamheten och stötta gruppcheferna och coacherna i den operativa delen
 • Kund- och marknadsnärvaro, vara nära affären

Platschefen ska genom ett gott ledarskap skapa goda förutsättningar för den operativa verksamheten att fungera optimalt och kvalitativt. Detta genom att skapa processer, riktlinjer, strukturer samt målsätta, coacha och följa upp verksamheten på siten och på så vis skapa en välmående, välfungerande och stabil organisation.

Din bakgrund/profil

 • Akademisk bakgrund.
 • Vi söker en erfaren ledare med strategisk höjd och erfarenhet av liknande ansvar sedan tidigare, exempelvis som chef för ett callcenter eller trafikledning. Det är mycket logistik i rollen och en fördel om du har vana av detta.
 • Med fördel arbetat inom en 24/7 verksamhet.
 • Van vid att driva och leda en personalintensiv verksamhet och kunskap om frågor kring personal, arbetsmiljö, arbetsrätt.
 • God vana av avtal och SLA uppfyllnad.
 • Erfarenhet av budget/ekonomi, organisationsfrågor och måluppföljning.
 • Arbetat med förändringsledning, gärna i ett tillväxtföretag.
 • Van vid att arbeta med att skapa rutiner, processer och effektivisering.
 • Tekniskt intresse och god IT mognad.

Är du den vi söker?

Vi söker en stabil, orädd och trygg ledare med genuint intresse för ledarskap och att utveckla andra. Du är tydlig med mål och förväntningar samt duktigt på att följa upp. 

Du har en förmåga att skapa förtroende samt kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt både internt och externt, ha karisma och pondus. 

Vi tror att du har en stark handlingsförmåga, snabbhet och actionorienterad samt har ett mod att fatta tuffa beslut och stå för dessa. 

Även om det finns mycket operativa inslag i rollen så behöver du ha en strategisk höjd och helhetstänkande. Du är analytisk, strukturerad och noga med att säkra leveransen. Du ska kunna variera mellan det operativa och strategiska på ett naturligt sätt.

Vi erbjuder dig

Taxi är något alla kan relatera till, finns i hela världen och kommer finnas kvar. Branschen är under stor utveckling och det händer väldigt mycket. 

Du får som platschef vara med på en spännande resa i ett bolag med stark tillväxt. 

Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi. Viktigt är att du trivs i denna miljö.

Du får möjlighet att vara med att göra skillnad och verkligen sätta avtryck och kommer få ett får ett tydligt mandat och ansvarsområde i att bygga upp, sätta strukturer och skapa stabilitet på siten. För rätt person som gillar en utmaning är detta en drömtjänst!

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och driv.

Övrigt

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i centrala Lund. Resor förekommer. Tjänsten är på heltid och främst dagtid, men du behöver ha viss flexibilitet och tillgänglighet utanför kontorstid, då detta är en 24/7 verksamhet.

I denna rekrytering samarbetar Cabonline med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta researchkonsult Linnea Lindroth på 076-52 53 859. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.