Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Area Manager- Syd - Verisure Securitas Direct AB

Verisure är namnet för Securitas Directs hemlarm. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 400 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.

Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Idag är Verisure varumärket för vårt konsumenterbjudande och med ca 2,7 miljoner kunder och över 15 000 anställda världen över är vi nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika. För mer information besök www.verisure.se

I rollen som Business Area Manager för region syd ansvarar du för försäljningen och har fullt budgetansvar. Rollen har ett antal direktrapporterande personer kopplat till sig, t.ex. Sales Managers, Sales Coaches, Business Controller och Technical Managers. Som en av två Business Area Managers ansvarar du för omkring 40% av Verisures försäljning tillsammans och i nära samverkan med ca 15 franchisetagare i region syd. Du leder genom andra och uppskattar att få vara både operativ och strategisk i din roll, detta innebär att du har god analytisk förmåga samt van vid att arbeta med säljstrategier och förändringsledning.

Rollen är direktrapporterande till Field Sales Director och du sitter med i försäljningsorganisationens ledningsgrupp. Placeringsort kan med fördel vara i Göteborg, Linköping eller Malmö.

Vi erbjuder

Rollen som Business Area Manager är en strategiskt viktig och affärskritisk roll inom Verisure, för dig som gillar att påverka och göra skillnad är detta en roll där du kommer kunna skapa resultat både på kort och lång sikt.

Vidare kommer du vara en del av ett marknadsledande bolag som är i fortsatt stark tillväxt, något du också tydligt förväntas bidra till. Verisure är en organisation med höga ambitionsnivåer och kompetenta medarbetare. Organisationen har en hög förändringstakt och för att trivas inom Verisure uppskattar du ett högt tempo och strävar efter såväl personlig- som organisatorisk utveckling.

Kvalifikationer

 • Mycket god erfarenhet av att leda försäljningsintensiva organisationer på en tydligt konkurrensutsatt marknad
 • Minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll och erfarenhet av att leda chefer
 • Erfarenhet av att jobba med franchise- och/eller partnerorganisationer
 • Goda företagsekonomiska kunskaper
 • Akademisk examen eller motsvarande kompetens

Kompetenser och egenskaper

Vi fäster stor vikt vid att du:

 • Har god kompetens kring försäljning, säljstrategier och säljprocesser
 • Har en ledarstil som anpassas efter både situation och person
 • Är en trygg och mogen ledare som är van vid att leda och utveckla andra
 • Är starkt affärsmässig och resultatorienterad
 • Är analytisk och strukturerad
 • Är kommunikativ både muntligt och skriftligt
 • Gillar ett högt tempo och förflyttar dig obehindrat mellan olika processer
 • Har en god systemvana och hanterar Excel och PPT mycket väl

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Torbjörn Malmström på tel 070-28 73 600 eller Jon Spjuth på tel 076-52 53 852. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast och vi hanterar ansökningar löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se