Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Avdelningschef Lås - Safeteam i Sverige AB

SafeTeam har utformat, installerat och underhållit avancerad säkerhetsteknik sedan 1972. Genom förtroendefullt partnerskap inom säkerhet hjälper vi våra kunder till bättre trygghet och lönsamhet. Vi erbjuder allt från enskilda produkter till kompletta säkerhetslösningar. Vårt kompetensområde är brett, vilket ger oss möjlighet att möta våra kunders alla säkerhetsbehov inom låssystem, inbrottsskydd, larm och övervakning, brandskydd och dörrautomatik. Vi finns på sex orter runt om i Sverige, med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Stockholm sedan 2002. Där vi inte har egen verksamhet har vi avtal med lokala säkerhetspartners. Till vårt regionkontor i Stockholm söker vi nu en Avdelningschef Lås.

Rollen

Verksamheten i Stockholm är indelad i två avdelningar; Larm och Lås, där din roll är att leda arbetet inom avdelningen Lås. Internt består ditt ansvar i att driva och fördela arbetet för att säkra en föredömlig kundleverans, men även att genom lyhört och närvarande ledarskap bibehålla företagets värderingar och kultur för att bibehålla den goda stämningen. Externt deltar du i arbetet med SafeTeams försäljning och marknadspositionering, där du agerar säljstöd i samarbete med projektörer. Du har ansvar för en avdelning om totalt 25 personer med stöd av två gruppchefer och du sitter med i den lokala ledningsgruppen. Du rapporterar till regionchef Stockholm som i sin tur rapporterar till VD.

Vi erbjuder

SafeTeam är ett av Stockholms och Sveriges marknadsledande säkerhetsföretag. Verksamheten i Stockholm fungerar mycket väl med stabil orderingång och kompetent personal som trivs. Möjligheterna och potentialen för stockholmregionen är dock fortsatt stora och under hösten inleds en satsning på att stärka varumärket och öka tillväxten ytterligare. Att vara avdelningschef på SafeTeam innebär därför en fantastisk möjlighet att vara en del av en redan framgångsrik verksamhet och se till att den tar nästa steg. Du kommer att leda en engagerad och kunnig grupp medarbetare som har höga förväntningar på en ledare som med sin kunskap driver verksamheten mot ytterligare framgång och tar tillvara på varje medarbetares potential.

SafeTeam är ett familjeföretag som lägger stor vikt vid sin kultur. Långsiktighet är viktigt, både i kundrelationer och i att se till att medarbetarna trivs. Beslutsvägarna är korta och som anställd på SafeTeam har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig oavsett befattning.

Kvalifikationer

Du har gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och tror genuint på dess möjligheter. Vi tror också att du på något sätt har lett personal och brinner för den aspekten i rollen. Vidare har du erfarenhet av och intresse för försäljning mot företag.

Egenskaper

För att trivas på SafeTeam är du en prestigelös och trygg person som tycker om när det händer mycket runtomkring dig. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut och du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Som chef och ledare är du lyhörd, diplomatisk och tydlig.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Serner, rekryteringskonsult: lena.serner@k2search.se, Esra Yucel, researchkonsult: esra.yucel@k2search.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 12 augusti 2018. Ansök tjänsten på www.k2search.se