Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven CFO - Konfidentiell

Har du ett starkt engagemang, driv, ett gott ledarskap, kan tillföra ny energi och bidra till en fortsatt utveckling av ett starkt och växande bolag? Då är du kanske rätt kandidat.

Vår uppdragsgivare i denna rekrytering är en internationell koncern med en marknadsledande position i ett växande segment inom IT-branschen.

Vi söker nu en erfaren CFO med strategisk höjd. Som CFO har du det övergripande ansvaret för samtliga ekonomifrågor men även inom fler områden. Du ger stöd till ledningen i form av analyser och beslutsunderlag samt utvärderar regelbundet företagets verksamheter i Norden. Du ansvarar för löpande konsolideraring och rapportering till det internationella huvudkontoret, samt den regionala löpande ekonomiska arbetet, redovisning, bokslut, etc. Du bidrar till företagets kontinuerliga förändringsarbete i flertalet ad hoc projekt, såsom utveckling av intern IT-plattform, M&A, etc. Du leder ett antal team med sex direktrapporterande chefer och totalt ca 25 medarbetare. Du rapporterar direkt till VD och ingår i den nordiska ledningsgruppen.

Din bakgrund/profil

Du har en gedigen erfarenhet att leda och driva en ekonomifunktion som CFO och har en bred kunskap inom ekonomiområdet. Du är även erfaren inom IT, systemfrågor, sourcing, kvalitet och har sannolikt haft flera av dessa delar i ditt ansvar. Du är väl förtrogen att arbeta internationellt och gärna från ett IT-tjänsteföretag.

Vi söker en proaktiv och affärsdriven CFO och en duktig ledare med ett starkt intresse för ledarskap och som är van vid att driva förändringsprocesser. Med fördel har du kännedom om kvalitetsramverk och processutveckling inom IT-företag. Du har en akademisk examen inom ekonomi.

Är du den vi söker?

Viktiga egenskaper i denna roll är att du är en trygg, stabil ledare som är öppen, ödmjuk och social men samtidigt beslutsmässig, rak och tydlig. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad samtidigt som du har förmåga till helhetssyn och strategiskt tänkande. Du är driven, resultatfokuserad och utvecklingsinriktad, men samtidigt prestigelös, nätverkande och social, och du värdesätter ett gott samarbete såväl internt som med externa samarbetspartners. Du är självständig, drivande och lyhörd samt bidrar med humor och en positiv anda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och dig som individ.

Övrigt

Placeringsort Malmö. Resor förekommer.
Rollen är på heltid och tillsvidare.
Så snart rollen inte är konfidentiell kommer vi gå ut med mer information. Men är du intresserad får du gärna göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer (från v.31/32).
Ansökningar och all kontakt med K2 Search behandlas konfidentiellt.
Välkommen med din intresseanmälan!