Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Moelven Modus - Moelven Modus

Moelven Modus är Nordens ledande producent och leverantör av monteringsfärdiga rumslösningar. Bolaget har ca 500 anställda och drivs decentraliserat med arton lokala avdelningar i Sverige och Norge. Avdelningskontoren tar hand om försäljning, projektledning och montering i sina distrikt. Kunderna är brukare/hyresgäster i kommersiella lokaler, privata och offentliga fastighetsägare och förvaltare. Tillsammans med arkitekter och byggentreprenörer genomför Moelven Modus årligen c:a 2300 projekt. Tack vare modern industriell produktion kombineras minimal miljöpåverkan med hög kundnytta. Läs mer på www.moelven.se

I rollen som Regionchef ansvarar du för att Moelven Modus uppnår målen med utgångspunkt från bolagets marknadsplan och strategiplan. Du har fullt ansvar för regionens lönsamhet och utveckling med budgetansvar avseende intäkter och kostnader. Tillsammans med den lokala försäljningschefen utvecklar och genomför du en försäljningsstrategi som utvecklar lönsamma affärer genom medarbetarna. Det kvalitativa genomförandet av projekt säkerställs av dig och produktionschefen. Du är övergripande med i sälj- och marknadsarbetet och har kontakt med prioriterade kunder. Rollen innebär också övergripande ansvar för personal och arbetsmiljö för alla inom regionen. Det är en kontaktintensiv roll, både internt och externt och du rapporterar till Marknadsområdeschef Sverige. Rollen är placerad i Stockholm.

Som Regionchef är du en förebild för företaget och arbetar utifrån ett ”Vi” perspektiv. Du bygger vidare på en fungerande sälj- och genomförandeorganisation där medarbetarna har tydliga roller för att uppnå regionens och företagets mål. I ditt ansvar ligger också att strategiskt utveckla Moelven Modus tillsammans med Marknadsområdeschef och övriga Regionchefer. Din framgång mäts i resultat, medarbetarnöjdhet, HMS m.m.

Vi erbjuder

En viktig, ansvarsfull och dynamisk roll som Regionchef i ett marknadsledande företag som arbetar med en modern produkt som ger många fördelar (ekonomiskt, tidsmässigt, miljömässigt). I rollen kommer du få möjlighet att tillsammans med engagerade medarbetare vara med och utveckla både företagets erbjudande och branschen.

Vi söker dig som har/är

  • Gedigen erfarenhet från branschen – bakgrund inom fastighets- eller byggbransch
  • Erfaren, kvalificerad ledare med fullt personalansvar
  • ·Haft totalansvar för en verksamhet och gärna arbetat i ledningsgrupp
  • Affärsmässig och resultatorienterad
  • Driven och trygg person med en coachande ledarstil
  • Prestigelös och lyhörd
  • Förmåga att fatta beslut och driva igenom
  • Inspirerande för din omgivning

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01, Camilla Helgesson 0766-202919 eller Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se