Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Göteborg - Origo Group

Origo Group är ett av Sveriges ledande analys- och datainsamlingsföretag med cirka 110 medarbetare i Göteborg, Linköping och Stockholm. Till kunder inom både offentlig och privat sektor tillhandahålls kvantitativ och kvalitativ analyskompetens. Origo Group levererar beslutsunderlag inom en rad områden såsom kund/brukarnöjdhet, medarbetarnöjdhet, varumärke/marknadsinsikter samt samhälle- och produkt-/tjänsteutveckling. Specialistkompetens finns inom konsument/retail, trafik, skola/utbildning, hälso-/sjukvård, fastighet, medarbetarundersökningar, kommuner/regioner, statliga verk, industri/verkstad samt datainsamling i olika former. Läs mer om Origo Group på: www.origogroup.com

Rollen som Regionchef Göteborg är en central och viktig position med fullt ansvar för verksamheten, personalen och resultatet. Du leder och inspirerar kontoret samt skapar ett ”go” och proaktivitet i sälj- och marknadsarbetet. Rollen är bred – allt från att vara med och utveckla strategierna, förankra och skapa engagemang kring dessa och att leda arbetet med att förverkliga dem. Du deltar även till viss del i det operativa arbetet och är självklart engagerad i marknads- och försäljningsarbetet.

Det finns goda förutsättningar för att växa och utöka verksamheten i regionen – både vad gäller erbjudande och nya målgrupper. Att leda denna tillväxtresa är en stimulerande och viktig uppgift för Regionchefen.

Som Regionchef har du ett ansvar för att bygga och vidareutveckla en företagskultur som är i linje med övriga koncernen. Du tycker det är kul att driva ett förändringsarbete och föregår med gott exempel genom engagemang och att delta i det operativa arbetet. Du tar en aktiv position i ledningsgruppen för att bidra till Origo Groups tillväxt. Du rapporterar till företagets VD.

Vi erbjuder

En viktig, ansvarsfull och dynamisk roll som Regionchef i ett marknadsledande företag som arbetar med kvalificerade tjänster i en spännande bransch. I rollen kommer du få möjlighet att tillsammans med engagerade medarbetare vara med och utveckla Origo Group till att bli ”Nordens ledande undersökningsföretag”. Din framgång mäts framförallt i tillväxt, resultat samt nöjda och engagerade medarbetare.

Vi söker dig som har/är

  • Kvalificerad ledarerfarenhet – du har t ex lett en region, ett kontor etc
  • Bakgrund inom tjänstesektor
  • Stark affärsförståelse/ affärsmässighet
  • Förståelse för och gärna vana av upphandlingar och ramavtal
  • Initiativkraft, driv och energi
  • Proaktiv och säljinriktad
  • Entreprenörsanda och uthållighet
  • Engagerande, coachande med förmåga att utveckla organisationen
  • Kommunikativ

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01, Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05 eller Helen Tånghed Gunnarsson, tfn 0760-00 18 15. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se