Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Service Desk Manager - Tunstall Nordic AB

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamheten – Tunstall AB – sysselsätter ca 260 personer, med en omsättning på ca 350 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Besök gärna www.tunstall.se för mer information.

Vill du vara med och utveckla Support & Servicefunktionen hos den marknadsledande aktören i en växande och viktig bransch inom connected health och connected care?

Tunstall befinner sig i ett expansivt läge och är i behov av att förstärka sin support- och serviceorganisation med ytterligare kraft och kompetens, bland annat med denna nya ledarroll.

Service Desk Manager ingår i Support & Servicefunktionens operativa ledningsgrupp och rapporterar till Support & Service Operations Director.

Ansvaret

Övergripande ansvarar Service Desk Manager för att driva och utveckla Tunstalls Service Desk och säkerställa en hög och tillförlitlig servicenivå utifrån Tunstalls övergripande mål och värdegrunder.

Rollen har fullt personalansvar för ett team om ca 20 personer.

Denna roll kommer att få bygga upp en ny funktionen och 24/7 supportverksamhet och skapa en service desk i världsklass! Denna roll och funktion ansvarar för tjänsteleveransen och för kvaliteten i tjänsteleveransen. Och har två övergripande ansvarsområden; support & tjänsteleverans. Detta är en operativ och taktisk ledarroll.

Nuläget

Tunstall Nordic är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya och högre krav på dem som bolag. Denna transformation sker inom bl.a. följande områden;

  • Privatisering – från offentligt finansierad till privat äldrevård
  • Digitalisering – teknikskiftet från analoga produkter till digitala
  • ”Tjänstefiering” – från produkter till tjänster
  • Molnifiering – från lokala installationer till host:ade molnlösningar 

Tunstall Nordic ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens, men även avseende samhällsfunktioner för social omsorg och välfärd. Kunderna finns i nuläget främst inom kommun/offentlig sektor (B2G) men det finns även en stor tillväxtpotential i den privata sektorn (B2B) och inom konsumentmarknaden (B2C).

Din bakgrund/profil

  • Vi söker en person som varit ledare i ett par år för en Service Desk där man ansvarat för incidenthantering och tjänsteleverans
  • Med fördel arbetat i ett bolag som har egen utvecklade produkter
  • Starkt tekniskt intresse
  • ITIL erfarenhet och att ha arbetat i Service Now är klara fördelar.
  • Du är sannolikt tekniker i grunden, gärna högskoleingenjör

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen tror vi att du har goda ledaregenskaper med en förmåga att driva förändring och få med sig gruppen, detta bland annat genom att vara en stabil, trygg person som har förmåga att ställa krav och vara tydlig. Du är strukturerad och metodisk med en förmåga att prioritera och ha god flexibilitet. Du är serviceminded, affärsmässig, kundfokuserad, bra på att samverka och har en social förmåga. Du har även mod, har stark integritet samt mycket självdistans och humor.

Vi erbjuder dig

Tunstall är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Vi har en framtidssäkrad teknik som är under ständig utveckling och en unik bredd i vår produktportfölj. Vi befinner oss i en mycket spännande fas då Tunstall är under tillväxt och har påbörjat en förändringsresa gällande affärsmodellen. Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Skriv och berätta för oss vad som lockar dig med denna roll och varför just du vill anta den här utmaningen.

Övrigt

Placeringsort Malmö.

Rollen är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med K2 Search. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Lindroth på 076-52 53 859.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!