Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Wihlborgs Fastigheter - WIHLBORGS FASTIGHETER AB

Får du energi av att skapa nya möjligheter tillsammans med kunder och medarbetare? Har du ett välutvecklat affärstänk och är nyfiken på hur vi kan möta framtidens behov på ett nytt och kreativt sätt? Som Regionchef hos oss blir du övergripande ansvarig för att driva, leda och utveckla Wihlborgs affärer i Malmö tillsammans med ett engagerat team på 35 medarbetare.

Malmö är en stad där det händer mycket just nu, såsom utvecklingen av Hyllie, Nyhamnen och vidareutvecklingen av Dockan. Du är med i händelsernas centrum och ser till att Wihlborgs spelar en betydande roll i stadens utveckling.

Vårt fastighetsbestånd i Malmö består av 121 fastigheter till ett värde av 18 miljarder kronor. Du utgår från Wihlborgs huvudkontor och har därmed samtliga supportfunktioner och affärsstöd nära tillhands.

Din roll innebär ansvar för bland annat:

  • affärsmål, strategier och processer för regionen
  • goda affärer, attraktiva fastigheter och nöjda medarbetare
  • budget, uppföljning, avstämningar och prognoser
  • att aktivt delta i utvecklingen av Wihlborgs som helhet tillsammans med koncernledningen

Vem är du?

Vi vill att du har ett starkt affärstänk, god ledar- och förhandlingsvana samt mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och affärsutveckling. Du har också tidigare erfarenhet av att agera beställare och/eller projektledare i nybyggnadsprojekt. Du har någon form av högskoleutbildning inom bygg och fastighet eller ekonomi.

Din styrka ligger i förmågan att tänka och agera affärsmässigt för både din region och för Wihlborgs som bolag. Som ledare är du både lyhörd och tydlig. Då du arbetar i nära samarbete med centrala stödfunktioner är samarbete och helhetstänk viktigt. Ett plus är om du har ett etablerat nätverk i näringslivet och är skicklig på att använda detta för att skapa tillväxt. Tjänsten rapporterar direkt till Wihlborgs vd Ulrika Hallengren.

Vad erbjuder vi?

På Wihlborgs slår vi oss inte till ro. Vi är övertygade om att bra kan bli bättre. Här finns rum för mer. Mer möjligheter för hyresgästen, mer liv i stad och kvarter och mer kraft till Öresundsregionen. Därför är rollen som regionchef en nyckelposition i vår fortsatta utveckling. Här jobbar du tillsammans med motiverade, lojala och prestigelösa medarbetare för att skapa en stark region och ett starkt företag. Wihlborgs arbetar aktivt med arbetsplatskulturen och ligger på topplistan över Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work.

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta researchkonsult Johanna Mattsson 073-521 65 00 | johanna.mattsson@k2search.se alternativt rekryteringskonsult Eva Backstam 076-000 18 20 | eva.backstam@k2search.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.