Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Chef - Cereb

Cereb expanderar och söker HR Chef

Cereb är en privat vårdgivare med specialistkompetens inom neuropsykiatri. Cereb utreder och behandlar patienter från hela Sverige i enlighet med det fria hälsovalet och erbjuder neuropsykiatriska utredningar och behandlingar till privatpersoner och organisationer. Bolaget startades för 10 år sedan och sysselsätter idag 40 anställda och ett 20-tal externa konsulter. Cerebs mål är att öka livskvaliteten för patienterna och ta hand om individen hela vägen, genom utredning, diagnos och uppföljning.

Cereb finns idag på Östermalm i Stockholm och i Alvik och är under etablering i Helsingborg. Cereb är ett tillväxtbolag som på sikt kommer fortsätta att växa och etableras på nya orter i landet.

Läs mer på www.cereb.se

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker dig som vill hjälpa oss att utveckla Cereb

För oss är vår kultur en stor del av vår framgångssaga. Vi vill fortsätta expandera och växa och där ser vi att HR har en avgörande roll. 

Det huvudsakliga målet med rollen är att inledningsvis sätta processer och struktur inom HR-området och att implementera en affärs- och verksamhetsnära HR-funktion. Att stärka kulturen och utveckla vad Cereb ska stå för internt och externt är viktiga ansvarsområden. Rollen som HR-Chef är ny i organisationen och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Ett av våra mål är att bli certifierade i Great Place to Work, topp 100 i Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har haft några HR-roller tidigare.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av brett HR-arbete, 5-10 år (Gärna från olika positioner)
  • Erfarenhet från ledningsgrupp
  • Erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete
  • Erfarenhet av affärsnära HR
  • Har relevant akademisk bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du är pragmatisk och orädd.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och därför behöver man vara flexibel och prestigelös.

Intresserad av att göra skillnad?

I den här rekryteringen har vi tagit hjälp av K2search. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Madeleine Rundgren, rekryteringskonsult, madeleine.rundgren@k2search.se, tel 076-545 40 22 eller
Johanna Nyrén, researchkonsult, johanna.nyren@k2search.se, tel 070-741 44 86.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt. Vi genomför intervjuer löpande under hela processen.