Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operativ Sverigechef Lutze - Lutze Conveying

Lutze Conveying har en unik position som industripartner. I produktportföljen finns komponenter till transportörer för hantering av bulkmaterial, såsom transportband, rullar, avskrapare och driv- och spänntrummor samt även tillhörande service.

Målsättningen och drivkraften hos all personal hos Lutze Conveying är en störningsfri drift för kunderna oavsett om produktionen är inom bergmaterial-, mineral-, återvinnings- eller processindustrin. http://www.lutze-conveying.com/se/

Operativ Sverigechef till Lutze Conveying

Rollen som Operativ Sverigechef hos Lutze Conveying innebär helhetsansvar för företagets alla enheter i Sverige som idag finns på 8 orter. Det ingår totalt resultatansvar samt personalansvar för ca 70 medarbetare varav flertalet är servicetekniker men också servicechefer, säljare och administrativ personal.

Denna roll är viktig för företagets fortsatta resa framåt där målet är tillväxt och bra lönsamhet i balans med utveckling av företagets processer och medarbetare.

Lutze är den största aktören på den svenska marknaden, har en omsättning på 120 miljoner med god lönsamhet och nöjda kunder. Det finns ändå potential för vidare utveckling av verksamheten genom högre affärsfokus, proaktivt arbete och samordning av struktur och processer.

I rollen ingår även att inspirera till en gemensam kultur och ett gemensamt arbetssätt inom alla enheter.

I rollen har du nära dialog med medarbetare, kunder och leverantörer. Du utgår från kontoret i Mölnlycke eller Karlstad men reser till kontoren som sträcker sig från Bjuv i söder till Luleå i norr. Resor förekommer även till huvudkontoret i Tyskland samt till övriga länder i norra Europa. Du arbetar nära din chef som är övergripande ansvarig för verksamheterna i Skandinavien.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett stabilt företag som har stora möjligheter till utveckling och tillväxt. Arbetsuppgifterna är ansvarsfulla och du till hög grad kan påverka och bidra. Du får leda en engagerad och hårt arbetande grupp av individer i en spännande förändringsresa. Er framgång mäts i lönsamhet och tillväxt samt nöjda kunder och medarbetare. Inom Lutze-koncernen finns även stora utvecklingsmöjligheter framåt

För att lyckas i rollen är du

  • En erfaren och trygg ledare som lett personal på olika orter
  • Affärsfokuserad och van att ha resultat- och lönsamhetsansvar
  • Bra på att utveckla och implementera arbetssätt och strukturer
  • Van att arbeta i serviceföretag inom industribranschen
  • Analytisk och tydlig beslutsfattare med kvalitetstänk
  • Prestigelös, engagerad och inspirerande
  • Van att arbeta både på svenska och engelska
  • Eftergymnasial utbildning inom tex ekonomi eller ledarskap

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Jon Spjuth tfn 076-525 38 52 eller Camilla Helgesson 076-620 29 19. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se