Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Country Manager – Sweden - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare är ett snabbväxande internationellt IT-företag som utvecklar och tillhandahåller ett komplett molnbaserat affärssystem. Koncernens tillväxttakt är hög – de senaste åren har koncernen vuxit 25-40 % årligen och i Sverige har tillväxten varit ännu högre. Kunderna finns inom ett stort antal branscher och i många länder. Potentialen för fortsatt tillväxt är stor. Det svenska dotterbolaget är beläget i Stockholmsregionen.

Som ny Country Manager och spelande tränare tar du ansvaret för att leda bolaget i linje med ägarnas riktlinjer, vidareutveckla den befintliga organisationen och skapa förutsättningar för fortsatt expansion. Den svenska verksamheten består av ca 15 personer och ditt fokus förutom försäljning på operativ och strategisk nivå blir att säkra leveranserna till kund och att bygga ett välmående och fungerande team av säljare och konsulter.

Du har totalansvar för verksamheten och rapporterar till koncernens CEO.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande roll med intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett företag med stora möjligheter till utveckling och tillväxt. Du får vara med och bygga och utveckla ett bolag i en spännande sektor med internationella kontakter, högt tempo och snabba förändringar. Din framgång mäts i expansionstakt, nöjda kunder och kvalitet i leveransen. Ägarna har höga ambitioner – fortsatt årlig tillväxt på 35 – 50% – och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa. 

Vi söker dig som har/är

  • Starkt affärsinriktad med gedigen erfarenhet från komplex försäljning inom IT
  • Erfaren ledare som skapat resultat genom att leda andra – stark i säljledning
  • Väl förankrad inom IT med förmåga att förstå hur system kan stötta kunders verksamhet/processer och betydelsen av hög kvalitet i leveransen
  • Stark social förmåga – professionellt och förtroendeingivande kunna hantera både kunder och medarbetare
  • Entreprenöriell och van att arbeta i mindre och växande organisationer
  • Ambitiös med integritet

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen ta kontakt med K2 Search AB Bengt Olander, bengt.olander@k2search.se. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.