Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chief Operating Officer - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare är en ledande leverantör till processindustrin och dess underleverantörer och verkar på den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg och ingår i en börsnoterad industrikoncern.  

Som COO har du en nyckelroll för bolagets fortsatta framgångsrika resa. Tjänsten är ny inom bolaget och du kommer ansvara för produktionen och tjänsteerbjudandet. Målet är tydligt; att skapa en tydlig struktur för produktion och service som påtagligt bidrar till att bolagets uppsatta resultat– och tillväxtmål nås.   

För att lyckas i rollen är du en framgångsrik ledare med erfarenhet från industriell produktion och leverans av service. Du har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande teknisk/praktisk erfarenhet från arbetslivet. 

Som person är du positiv, engagerad och har en hög servicenivå med förmåga att skapa förtroende och bygga relationer både internt och externt. Du kan växla mellan strategiska och operativa uppgifter samt är van att arbeta affärsmässigt. I rollen ingår personalansvar för ett 20-tal medarbetare. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. 

Tjänsten är placerad i Göteborg och innebär frekvent resande inom de nordiska länderna. 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Frida Olsson, rekryteringskonsult, tel: 076-6202956 eller Johanna Hansson, researchkonsult, tel: 0709-961005. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search