Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD för hotell i växande kedja - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare är en väletablerad och framgångsrik entreprenörsdriven företagsgrupp med stark och långsiktig ägarstruktur. Gruppen är välkänd inom retail och verksamheten bedrivs i 5 länder. Tillväxttakten för gruppen är hög, både inom befintliga verksamheter och framtida nya. Gruppens huvudkontor finns i Västsverige. För en ny verksamhetsgren söker man nu någon att axla rollen som VD för hotell i växande hotellkedja.  

Detta är inget vanligt VD-jobb för ett hotell – det är starten för byggandet av en hotellkedja! Med utgångspunkt i den befintliga lönsamma verksamheten – hotell, vandrarhem, konferensanläggning och camping – skall du skapa en stabil bas för uppbyggnaden av en mycket större och lönsam verksamhetsgren.

Som VD leder du de befintliga verksamheterna med fullt ansvar för resultat, ekonomi, daglig drift och personal. Här finns stor potential för både effektivisering, tillväxt och vidareutveckling. Du leder också arbetet med att utveckla ett sammanhållet och spännande koncept för anläggningarna i enlighet med ägarnas intentioner. Ett koncept som kan attrahera både befintliga och nya kundgrupper. Arbetet bedrivs med hög närvaro vid anläggningarna och i tätt samarbete med samtliga medarbetare. Som engagerad och synlig ledare är du en viktig förebild och personifierar den kultur som funnits med från starten och som genomsyrar hela koncernen.

När de befintliga verksamheterna nått önskvärd nivå påbörjas nästa steg – att tillsammans med ägare och styrelse inleda byggandet av en hotellkedja med ett unikt koncept. Du kommer då att vara en viktig medlem i det team som driver detta strategiska arbete.

Du är medlem i koncernens samverkansgrupp och rapporterar till CEO. Rollen är placerad vid hotellet, nära koncernens huvudkontor, beläget i Västsverige.

Vi erbjuder

En ansvarsfull roll med möjligheter långt utöver det vanliga. Rollen är ansvarsfull men också mycket krävande, bred och full med utmaningar – från ansvar av daglig drift till utveckling av ett koncept. Din framgång mäts i lönsamhet, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.

 Vi söker dig som har/är

·        Gedigen erfarenhet från affärsledande roller inom hotell- och upplevelsebranschen

·        Affärsinriktad entreprenör

·        Engagerande ledare som skapar resultat genom att bry sig om sin personal

·        Resultatfokus, drivkraft och uthållighet

·        Tydligt serviceinriktad med ärlig vilja att skapa kundupplevelser

·        Engagerande, motiverande och teaminriktad

·        Prestigelös och jordnära

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen ta kontakt med K2 Search AB, Johanna Hansson, johanna.hansson@k2search.se , tfn 0709-961005 eller Bengt Olander, bengt.olander@k2search.se , tfn 0760-001805. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande med start efter sommarledigheten. Sök tjänsten på www.k2search.se