Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Client Relations - Accountor Sverige

Head of Client Relations till Accountors företagsledning

Om företaget

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion att skapa resultat och vår strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. I vårt uppdrag ingår att hjälpa våra kunder dra fördelar av digitalisering inom redovisning, lön och HR för att kunna utvecklas och nå längre än konkurrenterna. Men Accountor är mer än bara siffror-vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra. Med vår idé kring ledarskap och People First, utvecklar vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Som Head of Client Relations har du en strategisk viktig roll på Accountor. Du är en del av vår företagsledning och är med att bygga vidare på vår framgång i Sverige.

Syftet med rollen är att kontinuerligt fokusera på merförsäljning och utveckling av våra kunder; kundresan och våra erbjudanden samt ansvara för att Accountor har ett attraktivt erbjudande. Till din hjälp har du ett team bestående av seniora och kvalificerade medarbetare.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att komma in i en förändringsorienterad och värderingsstyrd organisation där vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi har påbörjat en resa mot att vara en framtidsorienterad tjänsteorganisation med kundanpassade produkter och tjänster. Välkommen in i en vänlig och prestigelös miljö där du har stor möjlighet att påverka den svenska verksamheten.

Om tjänsten:

Head of Client Relations är en strategisk viktig roll för oss på Accountor där du är en del av företagsledningen för den svenska verksamheten. Rollen är varierande mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. Övergripande kommer du att arbeta med kunder, ledarskap, affärsutveckling, digitalisering och strategier.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Affärsutveckling-försäljning mot befintliga kunder och utveckling av Accountors affär
 • Din organisation ansvarar för projektledning och stöd till leveransorganisationen i olika kundorienterade erbjudanden.
 • Kontinuerligt bygga och utveckla mycket goda relationer med Accountors kunder
 • Ansvar för metodik och processer inom kundvård och en kundorienterad kultur
 • Ansvar för Accountors produkter och erbjudande; lansering / paketering i samarbete med försäljningsorganisationen.
 • Bidra till globala utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor i Accountors olika länder
 • Leda och utveckla ett affärsmässigt starkt Client Relationships-team med motiverade medarbetare

Om dig

Vi söker dig som antagligen kommer från en liknande roll inom en konsultverksamhet och för att lyckas i rollen som Head of Client Relations behöver du:

 • Mångårig erfarenhet av affärsutveckling med dokumenterat goda resultat
 • Mångårig erfarenhet av ledarskap och personalansvar
 • Akademisk utbildning inom relevant område
 • Relevant branscherfarenhet från outsourcing-affären, gärna inom lön- och redovisningstjänster
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av arbete inom strategi-förändring-digitalisering

Du som person

Som person har du förmågan att knyta strategi till handling och ditt tydliga fokus på affärer och starka drivkraft för att etablera nya, strategiska relationer är något vi kommer att uppskatta. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare och din trygga, självständiga och inspirerande ledarstil skapar motivation omkring dig. I rollen kommer du att ha flertalet olika kontaktytor såväl internt som externt, varvid din förmåga att samarbeta med olika funktioner är viktig för oss. Vi förutsätter att din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är mycket god.

Ansökan

Accountor samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Robert Samuelsson på 072-300 53 72 eller researchkonsult Josefin Cohen på josefin.cohen@k2search.se

Du ansöker tjänsten via vår hemsida k2search.se. Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!