Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Fabrikschef - Moelven Modus

Moelven Modus är Nordens ledande producent och leverantör av monteringsfärdiga rumslösningar. Bolaget har ca 500 anställda och drivs decentraliserat med 18 lokala avdelningar i Sverige och Norge. Avdelningskontoren tar hand om försäljning, projektledning och montering i sina distrikt. Kunderna är brukare/hyresgäster i kommersiella lokaler, privata och offentliga fastighetsägare samt förvaltare. Tillsammans med arkitekter och byggentreprenörer genomför Moelven Modus årligen c:a 2300 projekt. Tack vare modern industriell produktion kombineras minimal miljöpåverkan med hög kundnytta. Läs mer på www.moelven.se.

Moelven Modus lever enligt mottot att det ska vara roligt på jobbet! ” Vi fokuserar på medarbetaren och värdesätter arbetsglädje, motivation och trivsel. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor med förmånliga försäkringsvillkor. Vi har STORT fokus på kompetensutveckling och våra friskvårdsinsatser med möjlighet att motionera sig till mer semester är något som hyllas av våra medarbetare.” -säger Moelven Modus HR-chef Caroline Haugsnes.

Fabriken i Hulån är en av Moelven Modus tre produktionsanläggningar och tjänsten som Fabrikschef är en central och viktig roll inom organisationen. Fabrikschefen leder med fullt ansvar för verksamhet, personal och resultat arbetet vid anläggningen.Verksamheten bedrivs i nära samarbete med sälj- och leveransorganisationen. Framgångsfaktorerna för produktionen inom Moelven Modus är leverans i rätt tid och med rätt kvalitet.

För att vara framgångsrik hos oss har du ett genuint intresse för Moelven Modus och vår verksamhet och du sätter stort värde på samarbete, struktur och kvalitet. Tjänsten är placerad vid fabriken i Hulån i Vansbro kommun och vi söker dig som är bosatt i närområdet.

Vi erbjuder

Som Fabrikschef hos Moelven Modus blir du en del av en marknadsledande organisation med stolta medarbetare, höga ambitioner och finansiell styrka. Du får möjlighet att utvecklas både som person och ledare och du får hela ansvaret för inköp, produktion och leverans för fabriken i Hulån. Du kommer att leda ca 40 underställda varav 2 st i ledande befattning. Rollen rapporterar till Produktionsdirektören och är medlem i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har/är

  • en operativ och pragmatisk ledare med förmåga att motivera, involvera och skapa engagemang
  • goda kunskaper inom Lean/produktionsstyrning och logistik
  • god förmåga att uttrycka dig både verbalt och skriftligt samt bruka olika IT-verktyg
  • god ekonomisk förståelse
  • relevant eftergymnasial utbildning
  • kunskaper inom byggbranschen eller träbearbetningsindustrin är meriterande.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med johanna.hansson@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast och återkopplar till dig efter ledigheten. Ansök tjänsten på www.k2search.