Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD - Konfidentiell

Vår uppdragsgivare agerar inom hjälpmedelssektorn. Bolaget är i tillväxt och utveckling och behöver en lagledare med stort affärssinne och säljfokus. Detta är ett spännande uppdrag i ett litet framgångsrikt bolag med en stark position inom ett nischat område. Som VD har du ett helhetsansvar för verksamheten, budget, resultat och personal. Du arbetar i enlighet med lagda strategier och rapporterar till styrelsen. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm.

Du har erfarenhet av och god förståelse för hur man agerar i hjälpmedelssektorn. Som ledare är du motiverande med god förmåga att skapa och utveckla engagerade medarbetare och en professionell organisation. Tillsammans med din affärsmässighet och nyfikenhet leder du målmedvetet organisationen mot uppsatta mål.

Vi tror att rätt profil idag agerar som Försäljningschef/Regionchef och känner att det dags att ta sin första VD-roll i ett mindre bolag.

Kvalifikationer

  • Mycket god kännedom om hjälpmedelsektorn
  • Ledarerfarenhet med starkt säljfokus
  • Framgångsrikt arbetat som ledare av verksamhet med full P&L-ansvar
  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Internationell erfarenhet
  • Flytande svenska och engelska är ett krav

För mer information

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig researcher Linnea Lindroth på 076-525 38 59 alternativt ansvarig rekryterare Martin Edqvist på 076-54 54 028. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din intresseanmälan på www.k2search.se