Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetskonsult


bedege säljer it-system till kedjeföretag inom detaljhandeln. bedege är nu inne i ett expansivt skede med spännande projekt både hos befintliga och nya kunder. vi söker därför ännu en drivande verksamhetskonsult till vår verksamhet vid norrtull i centrala stockholm. bedege är microsoft certified partner. läs gärna mer om oss på www.bedege.se.

kvalifikationer
förmodligen kommer du från en kvalificerad befattning som linjechef inom inköp, finans eller logistik. du har omfattande erfarenhet från microsoft dynamics nav och/eller dynamics ax samt mycket goda kunskaper i engelska. vidare har du en god förmåga att driva och slutföra projekt, en god kommunikationsförmåga samt ett proaktivt arbetssätt.
du är logisk och analytisk och har förmågan att sätta dig in i och förstå företagens krav och behov.

personliga egenskaper
som person är du prestigelös, men kan argumentera och skapa förtroende för din person. du är analytisk och affärsorienterad. du har känsla för människor och rör dig obehindrat bland olika typer av människor både inom och utanför företaget. att ta ansvar är en självklarhet för dig och du är en engagerad och delaktig medarbetare som motiveras av utmaningar och utveckling.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511