Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 8 000 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group.

Vi söker en ekonomichef till ett dotterbolag i verisure securitas direct-koncernen. Det är ett litet entreprenöriellt företag med tydligt fokus på försäljning och tillväxt. I rollen som ekonomichef kommer du att vara ansvarig för ekonomifunktionen i sin helhet med såväl redovisning som controlling. Du förväntas bygga upp en strukturerad och väl fungerande ekonomifunktion med effektiva processer och rutiner. Det innebär att du kommer att lägga mycket tid i ett inledande skede på att skapa ordning och struktur. Dina kunskaper inom redovisning är goda och du är van vid att agera kravställare. Vidare kommer tjänsten successivt att kräva en alltmer framåtblickande person med en analytisk ådra. Ditt kostnadsfokus i kombination med affärsfokus gör dig till ett viktigt bollplank i affärsverksamheten. Tidigare erfarenhet av att skapa och etablera nya arbetssätt samt att driva förändringsprocesser är meriterande. Du levererar underlag för strategiska beslut till ledning och styrelse – ofta med kort framförhållning. Du har hög arbetskapacitet samt levererar snabbt och med låg felmarginal. Tjänsten rapporterar direkt till företagets vd.

Du kan vara i början av din karriär och du drivs av dina höga ambitioner. Sedan din akademiska examen har du arbetat i några år som ekonomiansvarig/redovisningsansvarig/controller i ett snabbrörligt bolag – gärna internationellt. Vi vill särskilt betona vikten av goda kunskaper inom redovisning. Du är en socialt begåvad teamplayer med god kommunikativ förmåga. Din förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift är mycket god.

Företaget befinner sig i en spännande fas av tillväxt. Du kommer att arbeta mot tydligt uppställda och mätbara mål.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611