Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Relationsskapande projektsäljare

Forbo flooring systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Forbo flooring systems ingår i den schweiziska forbo-koncernen och har filialer i 32 länder. Totalt omsätter koncernen ca 8,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 5 000 anställda.
Forbo flooring ab ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna.

Forbo flooring är marknadsledande i norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden. Säljteamet i region Öst består av sex personer och nu söker vi efter en projektsäljare som helhjärtat kommer att ägna sig åt försäljning av bolagets högkvalitativa golvprodukter i distriktet storstockholm.

Rollen som projektsäljare innebär att du ansvarar för hela försäljningsprocessen, det vill säga från att identifiera nya affärer, offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning och efterföljande kundvård. Du kommer ansvara för bearbetning av föreskrivande led (så som arkitekter, byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting) samt försäljning till slutkund (återförsäljare, färgfackhandel och golventreprenörer).

I din roll innefattar det att hålla kunderna välinformerade om produktutbudet och du måste veta var besluten fattas när en affär skall tas hem.  bearbetning av kunder sker bland annat via traditionella kundmöten, utbildningar, kundaktiviteter och mässor.

Vi erbjuder

forbo flooring präglas av ett teamorienterat och försäljningsfokuserat klimat där man samarbetar för att tillsammans nå regionens mål. Du blir del av ett lönsamt bolag, med ett starkt varumärke, som har ett brett och starkt produktsortiment.

Kvalifikationer

• erfarenhet av framgångsrikt relationsbaserat försäljningsarbete (minst 3-4 år).
• väl utvecklad kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska.
• vana vid att använda crm-system i ditt försäljningsarbete.
• meriterande med erfarenhet av bearbetning av föreskrivande led.
• meriterande med marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning.

Egenskaper

• lyhörd och förtroendeingivande.
• driven med vinnarinsikt.
• lagspelare med förmåga att också arbeta självständigt.
• socialt duktig och utåtriktad, kunna hantera olika typer av människor.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611