Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Väst

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i europa med en omsättning på cirka 16,0 miljarder sek (pro forma 2015). Företaget är noterat på nasdaq stockholm.

Som regionchef har du totalansvar för sweco rails verksamhet och marknadsposition i västra sverige. Du har det övergripande marknadsansvaret för regionen och arbetar med full kraft för att ytterligare utveckla och stärka positionen i en region som expanderar snabbt. Arbetet med att attrahera och rekrytera kompetenta medarbetare till organisationen är därför väsentligt. Rollen är mångfacetterad med fokus på ledarskap, affärer, förändringsledning och infrastruktur.

Region väst består av drygt 60 personer indelade i 8 konsultgrupper. Rollen innebär fullt verksamhets-, personal- och resultatansvar. Du rapporterar till vd för sweco rail, ingår i ledningsgruppen och bidrar därmed till att utveckla verksamheten i hela sverige. Din framgång mäts i ekonomiska nyckeltal, resultat i medarbetar- och kundundersökningar samt hållbarhet och kvalitet.

Vi erbjuder

rollen som regionchef är en absolut nyckelfunktion i nordens ledande konsultföretag inom järnväg. Du är en del i en expansiv koncern med stark tillväxt i europa. Du driver den fortsatta expansionen och leder arbetet med att bygga morgondagens moderna järnvägsanläggningar.

Vi söker dig som har/är

• gedigen erfarenhet inom infrastruktur, gärna spårbunden infrastruktur, som konsult, beställare eller entreprenör
• dokumenterad och framgångsrik ledarerfarenhet, gärna vana av att leda andra chefer
• stark i att utveckla samarbeten både inom och utom ditt eget kontaktnät
• självgående och innovativ
• kan engagera och entusiasmera
• förtroendeingivande och prestigelös
• mod och förmåga att se saker ur olika perspektiv

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611