Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

Hedlundgruppen ingår i en världsomspännande företagsgruppering och har som affärsidé att designa, producera, importera och marknadsföra säsongsartiklar, skriv- och ritartiklar samt kort och present. Våra leverantörer finns i huvudsak i fjärran Östern. Hedlundgruppens kunder är i stort sett hela detaljhandeln i norden och våra produkter finns i de allra flesta nordiska hem. Hedlundgruppen är marknadsledande i norden och omsätter på denna marknad ca 200 milj. Med ca 100 anställda.

I rollen som försäljningschef har du fullt ansvar för försäljningen av hedlundgruppens totala sortiment i norden. Du leder med fullt personalansvar hela försäljningsavdelningen, drygt 20 medarbetare, bestående av key account managers, mercendiser/fältsälj och kundservice. Du är själv med i säljarbetet, har löpande kontakt med samtliga större kunder, deltar i vissa kundförhandlingar och godkänner alla större offerter. Kunskap och förståelse för affärslogiken hos de stora kunderna är därför en förutsättning för att skapa framgång. Du har kontakt med övriga avdelningar, är medlem i ledningsgruppen och rapporterar till vd.

Som försäljningschef skall du säkerställa att hedlundgruppen har en väl fungerande säljorganisation som ”lever företagets värderingar”. Du skapar förutsättningar för medarbetarna att lyckas genom aktivt ledarskap, tydlig målstyrning och coachning. Du ansvarar för att försäljningsutvecklingen för de olika affärsområdena utvecklas i linje med de strategiska målen.

Vi erbjuder

en spännande, dynamisk och utmanande roll som försäljningschef i ett marknadsledande familjeföretag. Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka hur arbetet skall bedrivas.

Vi söker dig som har/är

• gedigen erfarenhet från framgångsrik försäljning mot dvh i säljledande roll
• arbetat i mindre/medelstort bolag
• förhandlingsvana
• långsiktig i ditt arbete med att göra affärer
• arbetat mot asien
• tydligt ledarskap med målstyrning som grund
• engagerande
• prestigelös

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, sara elliot, tfn 0706-94 61 26 eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05.  ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611