Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven Regionchef

Apoteket är sveriges största apotekskedja och ett av sveriges populäraste varumärken. Vår historia – och vår långa erfarenhet av samarbete med vården – ger oss ett unikt förtroende-kapital. detta gör det lättare för oss att förnya apotekserbjudandet, med ett sortiment i ständig utveckling och nya tjänster som apotekets hälsokoll. Vi vill vara ett föredöme för andra apotek! därför letar vi ständigt efter nyfikna talanger som vill arbeta med hälsa, farmaci och ledarskap. Talanger som kan bidra med att utveckla våra 377 apotek över hela landet.

Vi söker en regionchef som kan ta ansvar för och utveckla ett av sveriges mest välkända varumärken regionalt. I rollen som regionchef ansvarar du för 29 apotek och 18 direkt-rapporterande apotekschefer i Örebro- och värmlands län. Du har fullt resultatansvar för din region. Tillsammans med dina apotekschefer och medarbetare är ditt uppdrag att öka tillväxt och lönsamhet samt att skapa servicevilja och proaktivt kundbemötande i det dagliga genomförandet.

Rollen är mycket affärsorienterad och att ha driftsögon, kunskap och förståelse för kund och säljarbete är av stor betydelse för din framgång. Att aktivt arbeta med service och daglig drift både strategiskt och operativt är avgörande för framtida resultat. Regionchefen driver olika projekt, bl.a. Förändringsprocesser inom verksamheten.

Vi erbjuder

detta är rätt utmaning för dig om du har entusiasm och förmåga att utveckla medarbetare och enheter inom service och försäljning. Om du dessutom stimuleras av att tillhöra en stor organisation i sveriges största apotekskedja där klimatet är öppet, hjälpsamt och professionellt är detta rätt tjänst för dig. Erfarenhet av service, detaljhandels- och kedjeutveckling är absolut avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

• minst fem år som ledare med dokumenterat goda resultat, gärna lett genom andra
• detaljhandelskunskap eller erfarenhet av kedjedrift inom detaljhandel en stark fördel
• erfarenhet av att driva förändringsprojekt
• god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift
• utvecklad förståelse för sortiment och kundbemötande
• civilekonom eller motsvarande utbildningsnivå

Egenskaper

• coachande ledare
• affärsmässig
• kommunikativ
• förändringsbenägen & uthållig
• fungerar under stress

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med k2 search, arne nordström på 070-69 89 200 eller ken ahl på 073-540 52 80. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611