Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande Direktör

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi företagspartner ab ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, almi invest ab och ifs rådgivning ab. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.

Att arbeta i almi kräver ett starkt intresse för entreprenörskap, verksamheter och ett genuint engagemang för människor samt långsiktig samhällsutveckling.

Befattningen kräver en förmåga att leda, kommunicera och samarbeta utöver det vanliga. Befattningen har en bredd och komplexitet av frågeställningar som är unik och vd får intressanta och inspirerande kontaktytor som spänner över hela samhället lokalt, regionalt och nationellt.

För rätt person ges stor möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kvalificerad kandidat kommer att fortsätta att utveckla regionen via de tre kontoren i oskarshamn, kalmar och västervik.

Erfarenhet och bakgrund

för att framgångsrikt fortsätta den positiva utvecklingen i regionen så förväntar vi att du har dokumenterat god ledarerfarenhet från det privata näringslivet.

Som person förväntar vi oss att du i ditt ledarskap är kommunikativ, inkluderande och med en starkt utåtriktad läggning.

Inom almi är mångfaldsarbetet en viktig del av bolagets styrning eftersom organisationen ska spegla det demografiska sverige. Det är också en förutsättning för att koncernen ska vara en attraktiv aktör för partnerskap med näringslivet.

Ansök via www.k2search.se.

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608