Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef

Visma consulting ab är ett bolag inom den framgångsrika vismakoncernen och ledande leverantör av it-lösningar för digitalisering och automatisering av såväl privat som offentlig sektor. Vår verksamhet spänner över ett brett fält omfattande bland annat lösningar för dokument- och ärendehantering, e-tjänster, webb, intranät och e-handel samt förvaltning och utveckling av affärskritiska applikationer.

Vi skapar möjligheter för en digital offentlig sektor i världsklass genom visma public e-gov suite som omfattar både tjänster och produkter för digitalisering och effektivisering.

Visma consulting söker nu en affärsområdeschef till affärsområdet i skellefteå som i huvudsak arbetar med tjänsterna och produkterna inom visma public e-gov. Affärsområdet består av ca 35 medarbetare med roller inom bland annat mjukvaruutveckling, systemarkitektur, projektledning, försäljning och marknadsföring.

Som affärsområdeschef inom visma consulting har du totalansvar för verksamheten inom din enhet.

Du kommer att ingå i visma consultings ledningsgrupp och rapportera direkt till vd.

Detta innebär att du kontinuerligt kommer att arbeta med att både utveckla affären inom enheten samt säkra upp så de interna leveransprocesserna och produktutvecklingen fungerar på bästa sätt.

I rollen har du även direkt personalansvar för ca 20 medarbetare inom enhetens ledning samt medarbetare inom ett nyetablerat projektkontor.  detta innebär att du kontinuerligt arbetar med målsättning och måluppföljning, lönesättning, medarbetarsamtal, arbetsmiljöansvar samt kompetensutveckling.

Vi erbjuder

vi vill hjälpa dig att utvecklas! vi erbjuder dig en mycket spännande och utvecklande roll med stor möjlighet att påverka.  som ledare på visma consulting medverkar du till vår framgång och till att vidareutveckla vår position som ledande leverantör av it-lösningar.

Kvalifikationer

• flera års erfarenhet av utveckling- och leveransarbete av molntjänster.
• flera års erfarenhet av lösningar inom it-branschen.
• erfarenhet av resultat- och personalansvar.
• universitetsutbildning inom it/ekonomi/systemvetenskap eller motsvarande.

Egenskaper

• lyhörd
• prestigelös
• strukturerad
• resultatinriktad
• operativ och strategisk ledarförmåga

Du är proaktiv och handlingskraftig som person och genomför aktiviteter och förändringar utifrån verksamhetens behov.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611