Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef

Visma Consulting AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen och ledande leverantör av IT-lösningar för digitalisering och automatisering av såväl privat som offentlig sektor. Vår verksamhet spänner över ett brett fält omfattande bland annat lösningar för dokument- och ärendehantering, e-tjänster, webb, intranät och e-handel samt förvaltning och utveckling av affärskritiska applikationer. VI har kontor i Stockholm, Skellefteå, Gävle och Malmö med 120 anställda och hade en omsättning på 200 miljoner kronor år 2015.

Vi skapar möjligheter för en digital offentlig sektor i världsklass genom Visma Public E-Gov Suite som omfattar både tjänster och produkter för digitalisering och effektivisering. Inom Visma Public E-Gov Suite finns såväl e-tjänster som IT-lösningar för informationshantering, säkerhet och integrationer.

Visma Consulting söker nu en affärsområdeschef till affärsområdet i Skellefteå som i huvudsak arbetar med tjänsterna och produkterna inom Visma Public E-Gov. Affärsområdet består av ca 35 medarbetare med roller inom bland annat mjukvaruutveckling, systemarkitektur, projektledning, försäljning och marknadsföring. Inom affärsområdet finns vår egenutvecklade produktfamilj Ciceron för informationshantering samt vår e-tjänsteplattform.

Som affärsområdeschef inom Visma Consulting har du totalansvar för verksamheten inom din enhet. Detta innebär bland annat resultatansvar, leveransansvar, att sätta upp relevanta mål för din enhet och säkerställa att enheten utvecklas enligt företagets långsiktiga mål och strategi.

Du kommer att ingå i Visma Consultings ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.

Detta innebär att du kontinuerligt kommer att arbeta med att både utveckla affären inom enheten samt säkra upp så de interna leveransprocesserna och produktutvecklingen fungerar på bästa sätt.

I rollen har du även direkt personalansvar för ca 20 medarbetare inom enhetens ledning samt medarbetare inom ett nyetablerat projektkontor.  Detta innebär att du kontinuerligt arbetar med målsättning och måluppföljning, lönesättning, medarbetarsamtal, arbetsmiljöansvar samt kompetensutveckling.

Vi erbjuder

Vi vill hjälpa dig att utvecklas! Vi erbjuder dig en mycket spännande och utvecklande roll med stor möjlighet att påverka.  Som ledare på Visma Consulting medverkar du till vår framgång och till att vidareutveckla vår position som ledande leverantör av IT-lösningar.

Vismakoncernen har på kort tid vuxit till ett av Nordens största mjukvarubolag, vilket ständigt öppnar upp för nya möjligheter. Gillar du förändring, entreprenörsanda och nya utmaningar så kommer du trivas hos oss.
 

Kvalifikationer

• Flera års erfarenhet av utveckling- och leveransarbete av molntjänster.
• Flera års erfarenhet av lösningar inom IT-branschen.
• Erfarenhet av resultat- och personalansvar.
• Universitetsutbildning inom IT/Ekonomi/Systemvetenskap eller motsvarande.

Egenskaper

• Lyhörd
• Prestigelös
• Strukturerad
• Resultatinriktad
• Operativ och strategisk ledarförmåga

Du är proaktiv och handlingskraftig som person och genomför aktiviteter och förändringar utifrån verksamhetens behov.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med martin.svedar@k2search.se eller petter.palsson@k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Executive Search se.