Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktutvecklare

Brand Factory och Ineko Group gick samman den 1 april 2016. Bolagen bildar den ledande aktören inom området grafisk och visuell kommunikation i Norden med en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder kronor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Koncernen har cirka 680 anställda varav 450 i Sverige.

Vill du vara med och utveckla vår affär som den ledande aktören inom grafisk och visuell kommunikation i Norden? Vi stärker nu vårt produktutvecklingsteam och söker därför en erfaren produktutvecklare som vill vara med och bygga vidare vårt kunderbjudande.

Om rollen

Produktutvecklarens övergripande ansvar är att bidra till bolagets tillväxt genom att aktivt stötta försäljningsorganisationen i det dagliga arbetet. Målet med tjänsten är att stärka förmågan att produktifiera framtagna lösningar och göra dem tillgängliga för hela eller delar av kundstocken. Känsla för vad som utgör en affärsmöjlighet, val kring extern eller intern produktion samt paketering av produkten är därför centrala delar i rollen.

Som Produktutvecklare kommer du att delta i hela införsäljningsprocessen, från behovsanalys till framtagning av rätt lösning, offertarbete, intern eller extern produktion samt genomförande. Produktutvecklaren ansvarar för att utvärdera befintliga kundlösningar, ta fram nya ur befintligt sortiment och delta i att lansera helt nya lösningar/produkter för våra kunder. Ansvaret i rollen kan delas in i två huvuddelar. Det ena är butikskommunikation och Retail Display, den andra delen handlar om produktifiering av vår egen produktion, alltså att paketera och lansera produkter utifrån lösningar som initialt tagits fram för ett specifikt kundbehov.  Arbetet sker tillsammans med våra kundansvariga säljare, Projektledare och Produktutvecklare för egen produktion. 

I rollen ingår även att ha förståelse för vår egen produktionskapacitet och förmåga, samt att bygga ett externt nätverk av kvalitetssäkrade leverantörer. I detta arbete samarbetar man med Svenska såväl som koncerngemensamma inköpsfunktioner. I rollen rapporterar man till chefen för Digital produktion & Affärsutveckling och ingår i ett team av produktutvecklare med olika inriktning.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning och minst 5 års erfarenhet av framgångsrik produktutveckling inom grafiska branschen med erfarenhet från kommunikation i butik. Genom din tidigare erfarenhet av säljstödjande arbete kan du supportera vår försäljningsorganisation i det dagliga arbetet och utveckla nya kundapplikationer. Du har tidigare arbetat med att skapa produkter och kan visa på exempel där du tagit en idé hela vägen till färdig produkt. För att lyckas tror vi därför att du är tekniskt intresserad och kan lösa kluriga konstruktionslösningar för våra kunder.

Du är en mycket god kommunikatör, både på svenska och engelska och kan entusiasmera andra och förmedla kunskap i en konsultativ roll. Du trivs med att arbeta teamorienterat men uppskattar samtidigt att vara specialist och driva ditt eget arbete självständigt. Du ser på problem som utmaningar, gillar högt tempo men bibehåller hög kvalitet och noggrannhet även under stress.

Mer om tjänsten

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Carl-Johan Borvander på carl-johan.borvander@k2search.se , 072-301 17 53 eller Bengt Olander på bengt.olander@k2search.se alt 076 000 18 05 på K2 Search AB. Skicka din ansökan via www.k2search.se . Vi kommer att hantera ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Executive Search se.