Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktutvecklare

Brand factory och ineko group gick samman den 1 april 2016. Bolagen bildar den ledande aktören inom området grafisk och visuell kommunikation i norden med en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder kronor i sverige, danmark, finland och norge.

Vill du vara med och utveckla vår affär som den ledande aktören inom grafisk och visuell kommunikation i norden? vi stärker nu vårt produktutvecklingsteam och söker därför en erfaren produktutvecklare som vill vara med och bygga vidare vårt kunderbjudande.

Om rollen

produktutvecklarens övergripande ansvar är att bidra till bolagets tillväxt genom att aktivt stötta försäljningsorganisationen i det dagliga arbetet. Målet med tjänsten är att stärka förmågan att produktifiera framtagna lösningar och göra dem tillgängliga för hela eller delar av kundstocken.

Som produktutvecklare kommer du att delta i hela införsäljningsprocessen, från behovsanalys till framtagning av rätt lösning, offertarbete, intern eller extern produktion samt genomförande. Produktutvecklaren ansvarar för att utvärdera befintliga kundlösningar, ta fram nya ur befintligt sortiment och delta i att lansera helt nya lösningar/produkter för våra kunder. Ansvaret i rollen kan delas in i två huvuddelar.

I rollen ingår även att ha förståelse för vår egen produktionskapacitet och förmåga, samt att bygga ett externt nätverk av kvalitetssäkrade leverantörer. I detta arbete samarbetar man med svenska såväl som koncerngemensamma inköpsfunktioner.

Om dig

vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning och minst 5 års erfarenhet av framgångsrik produktutveckling inom grafiska branschen med erfarenhet från kommunikation i butik. Genom din tidigare erfarenhet av säljstödjande arbete kan du supportera vår försäljningsorganisation i det dagliga arbetet och utveckla nya kundapplikationer. Du har tidigare arbetat med att skapa produkter och kan visa på exempel där du tagit en idé hela vägen till färdig produkt.

Du är en mycket god kommunikatör, både på svenska och engelska och kan entusiasmera andra och förmedla kunskap i en konsultativ roll. Du trivs med att arbeta teamorienterat men uppskattar samtidigt att vara specialist och driva ditt eget arbete självständigt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611