Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Projektledare/ Affärsutvecklare

Apoteket är sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland svenska folket som också utsett oss till sveriges mest hållbara företag. Nu satsar vi för att fortsätta utveckla nya lösningar för personligt välmående på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät och nya kunderbjudanden. Vår grund är djupast kunskap och högst kvalitet.

I rollen som affärsutvecklare, identifierar, leder, samordnar och följer du upp större strategiska affärs- och tvärfunktionella initiativ. Du arbetar med förstudier, projektering och genomför initiativ som ligger i apotekets affärsplan. Du jobbar på uppdrag av apotekets företagsledning även med nya affärer/möjligheter som inte ryms inom apotekets nuvarande affär och med en horisont bortom den nuvarande affärsplanen. Målet med ditt arbete är att identifiera, driva frågor och realisera möjligheter som förbättrar apotekets konkurrenskraft.

Vi erbjuder

vård och hälsomarknaden är en framtidsbransch som står inför stora förändringar och möjligheter. Detta är rätt utmaning för dig om du gillar att arbeta med breda kontaktytor såväl externt som internt för att utmana verksamheten och identifiera nya möjligheter. Du förväntas driva, koordinera och paketera leverans och att rapportera och kommunicera status och progress till styrgrupp och företagets ledning.

Kvalifikationer

• minst 5-6 års arbetserfarenhet, t.ex.

Egenskaper

• nyfiken
• kreativ
• driv
• Ödmjuk
• analytisk

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id608