Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktägare

Hogia-gruppen startade sin verksamhet i stenungsund 1980. Idag består den familjeägda koncernen av 27 bolag i norden och storbritannien med sammanlagt 600 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem. Hogia business products ab ansvarar i hogiagruppen för att driva utveckling av mjukvarulösningar inom ekonomiområdet. Läs mer på Www.hogia.se

i rollen som produktägare har du ansvar för att hålla samman hogias produktutveckling inom ekonomiområdet. Du driver utvecklingen av produkterna inom ekonomiområdet med syfte att öka kundbasen och skapa fortsatt affärsmässig framgång. Basen i detta kommer att vara nästa generations lösningar – användarvänliga och efterfrågade produkter med fokus på enkelhet, automatisering och mobilitet.
tillsammans med bolagschefen driver du visions- och målbildsarbetet och utvecklar både de kort- och långsiktiga produktområdesstrategierna. Du är aktiv i det externa arbetet och genom kontinuerligt arbete med omvärldsbevakning håller du dig väl uppdaterad kring utvecklingen inom området. Du leder det interna förändringsarbetet genom att coacha, entusiasmera och driva på övriga delar av hogia-gruppen. Du rapporterar till bolagschefen för hogia business products.

Vi erbjuder

En strategiskt viktig roll där du får vara med och påverka framtiden och forma det nya erbjudandet för nästa generations hogia-kunder. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du att arbeta med nyutveckling där alla utvecklingsresurser finns i stenungsund. Detta gör att beslutsvägarna är korta och tempot högt.

Vi söker dig som har/är

• nyfiken och modig
• kommunikativ, entusiasmerande och positiv
• säljande personlighet med stark drivkraft
• kommersiell förståelse
• intresse för digitalisering
• en vilja att hjälpa företag utvecklas mha av effektiva it-lösningar
• intresserad av att lära dig mer om ekonomi och redovisning
• goda ledaregenskaper

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen ta kontakt med k2 search ab esra yucel, tfn 0735-21 65 02 eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611