Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-chef

Uc ab grundades 1977 och är idag sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Ucs tjänster används som underlag för miljontals affärsbeslut som fattas av såväl små som stora bolag inom olika branscher, offentlig sektor och privatpersoner. Uc finns på fem orter i sverige och ägs av storbankerna. Med sina fem dotterbolag och fyra affärsområden består uc koncernen av över 300 medarbetare. Uc är en tillväxtkoncern med en omsättning på cirka 700 mkr.

Din roll

Som hr-chef på uc jobbar du brett inom området med fokus på vår affär. Du leder ett hr-team på två personer och tillsammans driver ni alla typer av frågor, från företagskultur till ledarskapsutveckling och coaching av chefer. Ni jobbar med att automatisera och förenkla hr-processerna och ser till att hr-arbetet ligger i framkant.

Din profil

Du har erfarenhet av brett hr-arbete och personalledning. Du har jobbat i minst två olika branscher varav något tjänsteproducerande bolag. Du har en akademisk examen, har erfarenhet av ledningsgruppsarbete och kollektivavtal, mycket önskvärt om du har jobbat med fusioner och/eller övertag av verksamhet. Du är strategiskt duktig men har inga problem att kavla upp ärmarna. Du gillar människor, är nyfiken, lyhörd och får saker att hända.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611