Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Apotekschef

Apoteket är sveriges ledande apotekskedja.

Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment.

Apotekets kundlöfte är att vi gör det enklare att må bra och vi söker dig som delar vår omtanke för kunden. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd. Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets och affärsområdets försäljning framåt.

Ansvarsområden

Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet.

Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären.

Som apotekschef är du med och implementerar nya koncept inom apoteket konsument och du ansvarar för att rätt varor exponeras på bästa tänkbara sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en tydlig ledare. Förutom intresse för ledarskap, farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du är driven och resultatinriktad eftersom du arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef.

Egenskaper

• driven och effektiv
• lagledare
• välorganiserad
• kreativ och nyfiken
• kommunikativ och tydlig

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611