Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Logistikchef, Milano/ Stockholm

Pirelli Tyre är världens femte största däckföretag gällande omsättning och bland de lönsammaste i branschen. Pirelli Tyre fokuserar främst på högprestanda-segmenten som karakteriseras av framstående teknologi och hög prestanda. I dessa segment har Pirelli skapat sig en ledarposition både gällande bil- och motorcykeldäck.
Pirelli Tyre Nordic AB ansvarar för försäljning och distribution av bildäck i Norden.
Läs mer om bolaget på www.pirelli.se

Vi erbjuder:
Ett utmanande jobb på ett välkänt företag. Pirelli verkar i en internationell miljö med stora utvecklings- och karriärmöjligheter runt om i världen. Du kommer att arbeta i en trevlig atmosfär med mycket samarbete med andra kollegor inom avdelningen för logistik i Milano men även nära den nordiska försäljningsorganisationen. Som stöd i ditt arbete har du ett starkt och välkänt varumärke samt en effektiv organisation med lång erfarenhet och stor kompetens. Du är en del av ledningsgruppen i Sverige. De första sex månaderna kommer du att jobba på huvudkontoret i Milano och därefter i Stockholm.

Kvalifikationer som behövs för att bli framgångsrik i rollen:
• Analytisk och strukturerad
• Engagerad och självgående
• God kommunikationsförmåga
• Eftergymnasial utbildning
• Lyhörd och flexibel

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Pia Stark tfn 08-501 103 90 eller Åsa Mitsell, tfn 08-642 87 36. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

.