Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Trafikchef Västernorrland

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se 

Som trafikchef arbetar du i nära samarbetet med kommuner och näringsliv för att framgångsrikt leda och utveckla regionens lokaltrafik mot samhällets behov.
Med placering i Sundsvall driver du trafikområdet tillsammans med din
ledningsgrupp och dina medarbetare. Med stor portion frihet inom ramen för Nobinas värderingar och arbetssätt förväntas du utveckla nuvarande trafikavtal såväl som aktivt delta i kommande upphandling och bidra till lyckade affärer. Till din hjälp har du, förutom den egna ledningsgruppen i Sundsvall, Nobinas centrala resurser inom ekonomi, kommunikation, trafik- och personalplanering, affärsutveckling och HR.

Vi erbjuder

Nobina ger dig möjligheten att utvecklas professionellt i en utmanande roll och en stimulerande miljö som kombinerar människor, ekonomi och teknik.
Vi ger dig en gedigen introduktion för att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.

Främst är detta en ledaruppgift där du når målen genom att motivera ditt
team och skapa engagemang för arbetet. För att lyckas behöver du
erfarenhet från framgångsrikt ledarskap och vi ser gärna att du har lett chefer tidigare i en verksamhet som är personalintensiv och processorienterad.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av att ha lett större operativa verksamheter, gärna upphandlad verksamhet
• Ledarerfarenhet, gärna chef över chefer.
• Troligen har du en akademisk bakgrund.

Egenskaper

• Positiv och entusiasmerande – en ”people person”
• Stark drivkraft
• Teamspelare
• Tydlig och duktig kommunikatör

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lena Haeger på K2 Search AB, tel. 070-392 37 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.