Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-Chef, Stockholm

Carnegie investment bank ab (publ) är en ledande oberoende investmentbank med nordiskt fokus. Carnegie skapar mervärde för institutioner, företag och privatkunder inom områdena värdepappershandel, investment banking, kapitalförvaltning och private banking. Antalet medarbetare uppgår till ca 800, fördelat på kontor i åtta länder.

Vi erbjuder
detta är en omväxlande tjänst i en föränderlig koncern. Carnegies svenska verksamhet är ett snabbrörligt företag i företaget. Detta innebär bl a ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Carnegie kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer
vi vill att du har en akademisk utbildning inom hr-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt flerårig erfarenhet från kvalificerat personalarbete. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning i arbetet. Erfarenhet från tjänste- eller serviceföretag eller som linjechef är meriterande. Ytterligare yrkeserfarenhet och vana att arbeta konsultativt är meriterande.

Egenskaper
som person är du flexibel, drivande och lyhörd. Det är också viktigt att du har integritet, inger förtroende samt att du har lätt för att skapa relationer.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611