Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Göteborg

Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, mark, berg, konstruktion samt projekt- och projekteringsledning. Geosigma är ledande inom förorenade områden, grundvatten samt berg och strävar efter ledarskap inom fler områden. Geosigma omsätter drygt 100 miljoner och är ca 90 anställda vid kontor i centrala stockholm, uppsala och göteborg.

Geosigma fortsätter att växa och utvecklas. Nu söker vi en regionchef i göteborg med ansvar för att utveckla affären och medarbetarna i regionen. I rollen har du resultat- och personalansvar för konsulterna som verkar inom miljö, vatten, berg och geoteknik.

Som kommersiellt ansvarig driver du det strategiska säljarbetet och identifierar rätt affärsmöjligheter med rätt marginaler.

Som ledare sprider du positiv energi, glädje och engagemang. Du rekryterar nya kollegor, motiverar och utvecklar personalen och arbetar för en god arbetsmiljö med hög trivsel.


vi erbjuder

Detta är en spännande och omväxlande tjänst med stor handlingsfrihet där man på riktigt får möjlighet att påverka företagets utveckling.


kvalifikationer

vi söker dig som har arbetat inom något av geosimas verksamhetsområden i minst 5 år. Troligtvis har du arbetat i en grupp-/enhetschefsroll, eller så är du en erfaren projekt-/uppdragsledare med rätt verktygslåda som är redo för nästa steg i karriären. För att lyckas i rollen brinner du för sälj- och affärsutveckling och har goda marknadskontakter i göteborgsregionen. Du är entusiasmerande, empatisk med förmågan att lyfta människor runt omkring dig och förstår att en kedja inte är starkare än dess svagaste länk.

Kompetenser

• strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer
• positiv och entusiasmerande
• stark drivkraft
• kvalitetsmedveten
• analytisk
• strukturerad och noggrann

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med carl-johan borvander på k2 search ab, tel. 072-301 17 53. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 27:e augusti.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611