Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regiondirektör Bilia Group Stockholm

Bilia är Nordens största bilkedja med ca 122 anläggningar i Sverige och Norge. Här jobbar 4300 medarbetare som tillsammans dagligen strävar efter att skapa en positiv upplevelse för alla människor som besöker Bilia. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige har vi sammanlagt 86 anläggningar och finns i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har åtta nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Hyundai, Mini, Dacia och Toyota. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder.

Rollen

Som Regiondirektör Stockholm förväntas du aktivt utveckla regionens affärsrörelse och vårda Bilia Groups varumärke i syfte att stärka vår position på den regionala marknaden. Du ansvarar för verksamhetens ledning, strategiska utveckling och resultat. För att lyckas i denna roll är du en närvarande och synlig ledare med starkt intresse för människor och du har förmåga att lyfta och få ihop teamet mot tydliga gemensamma mål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att leda och operativt driva anläggningarna i Segeltorp, Nacka, Haninge och Lidingö med totalt ca 100 anställda med en verksamhet som säljer nya och begagnade BMW och Mini samt erbjuder verkstadstjänster. Till din hjälp har du i dagsläget tre direktrapporterande chefer och koncerngemensamma funktioner som HR, marknad, IT, inköp, miljö och kvalitet, fastighet samt business control.

Vi erbjuder

Bilia Group, Sveriges största återförsäljare av BMW har ett starkt varumärke och ingår i en börsnoterad koncern. Du får möjlighet att komma in i ett bolag med stort resultatfokus och motiverade medarbetare där ditt ledarskap blir avgörande för fortsatt tillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Placering är i Segeltorp där även merparten av de anställda finns.

Kravprofil

Du har erfarenhet av arbete inom bilbranschen som försäljningsdirektör eller liknande, med övergripande resultatansvar, där framgångsrikt strategiskt ledningsarbete och goda resultat finns dokumenterade. Du är van att arbeta i en kundfokuserad organisation där det råder ett högt tempo. Du har erfarenhet av att leda andra ledare samt har med fördel arbetat med bilförsäljning i Stockholmsområdet.

Personliga egenskaper

Energisk och driven med positiv attityd
Affärsmässigt och kundfokuserat förhållningssätt.
Uthållig
Kommunikativ
Utåtriktad och nätverkande

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lindén på K2 Search AB, Ulf.linden@k2search.se eller Anders Hollqvist, Anders.hollqvist@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

Executive Search se.