Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Arbetschef Utläggning Göteborg

Svevia är entreprenadföretaget som genom bra service och aktivt samarbete med sina kunder och leverantörer levererar rätt kvalitet vid byggande och skötsel av vägar och övrig infrastruktur. Svevia finns representerade på över hundra platser i sverige och verksamheten är indelad i divisionerna anläggning, drift och beläggning.

Marknaden i göteborg med omnejd är explosionsartad. Under de närmaste 20 åren ska det byggas för ca 1 000 miljarder. Svevia i göteborg satsar på att öka lönsamheten, tredubbla omsättningen och dubbla personalstyrkan under de kommande åren.

Som arbetschef för svevia utläggning göteborg ansvarar du för att samordna, leda och fördela arbetet inom din enhet. Det innebär att du ansvarar för enhetens budget och strategi som upprättas i samråd med avdelningschefen, som du också rapporterar till.

Du har personalansvar för medarbetare i din grupp och förväntas kunna stödja och coacha din personal gällande produktionstekniska-, avtalsmässiga- och ekonomiska frågor. Samtidigt säkerställer du att den egna organisationen arbetar enligt fastslagna processer samt att verksamheten följer interna och externa riktlinjer, lagar och bestämmelser.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och kommer även samarbeta med grupperna för affärsutveckling och hr.

Din bakgrund

Vi ser helst att du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande.

Genom din kunskap, uppmuntran och coachande förhållningssätt leder du din grupp till att nå uppsatta mål med goda och hållbara resultat. Därtill krävs att du har förmågan att motivera förbättringar, smarta lösningar och bestående relationer. Du ger tydliga riktlinjer, motiverar andra, ger dem befogenheter och möjlighet till utveckling.

Du utvecklar och formulerar strategier och koncept för att förverkliga organisationens mål, identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter. Vi vill att du är marknad- och affärsinriktad samt har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god kvalitet och produktivitet efter högt satta normer.

Vi erbjuder:

Detta är en spännande och omväxlande tjänst med stor handlingsfrihet där man på riktigt får möjlighet att påverka svevias utveckling i göteborg. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du också utrymme att vässa din kompetens som specialist och som ledare.

Mer om tjänsten:

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med carl-johan borvander på k2 search ab, tel. 072-301 17 53. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611